Çözüldü Webriva iş bilmezliği.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TorkauL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.319
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sizle birebir iletişime hiçbir zaman geçmedim, discord sunucunuz sohbet kanalına konu içeriğinde belirtmiş olduğum mesaj dışında hiçbir mesaj geçmişim bulunmamaktadır. Mesajı sildiğiniz için ekran görüntüsünü koyamadım konuya, eminim ki discord sunucunuzda log kanalı vardır ekran görüntüsünü alarak buraya iletiniz konuşma şeklimin hoş olup olmadığını beraber yorumlayalım.​
1720780535216.png

1720780701202.png

Sunucumuz üzerinden tüm yetkililere spam şeklinde sırayla etiket atmanızda durumu gösteriyor. Yukardaki üslubunuza bakabilirsiniz. Bunun dışında partner olduğumuz sunucudan kendi yazma şeklinize bakarsanız ne demek istediğimizi anlayabilirsiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 245290
Ekli dosyayı görüntüle 245291
Sunucumuz üzerinden tüm yetkililere spam şeklinde sırayla etiket atmanızda durumu gösteriyor. Yukardaki üslubunuza bakabilirsiniz. Bunun dışında partner olduğumuz sunucudan kendi yazma şeklinize bakarsanız ne demek istediğimizi anlayabilirsiniz.​
Olayları çarpıtmaya çalışmayın, ilk olarak sizin discord sunucunuzda atmış olduğum mesajlarda herhangi bir üslup bozukluğu göremiyorum.
Saat 02:58'de atmış olduğum mesajlar da gayet yerinde, yarım yamalak hizmet sunduktan ve arkasına 1 gün zaman aşımı attıktan sonra ne gibi bir üslup kullanmamı bekliyordunuz tam olarak?
Etiket atmamın sebebi tüm yetkililerinizin discordda aktif olması ve 3 saat beklememe rağmen (sitenizde 5 dakikada teslim olarak görünen) vds'in teslim edilmemesidir.
Ek olarak atmış olduğunuz ekran görüntüsünü ben zaten konuda paylaştım tekrar soruyorum nasıl bir hosting yönetim politikası izliyorsunuz?
Ve tekrar ediyorum, böyle bir saçmalık olamaz.
Ortada bir partnerlik varken partneri olduğunuz kişiye sunduğunuz hizmet bu şekildeyse diğer müşterilerinize nasıl hizmet sunuyorsunuz tahmin bile etmek istemiyorum...
Şunu da ekleyeyim spam arka arkaya aynı şey yazılarak yapılır, farklı kişileri tek bir mesajda etiketleyerek değil.
Eğer siz işinizi düzgün yapan bir yönetici olsaydınız burada müşteriyi ezmeye çalışmak yerine ekip görevlilerinize uyarı geçerdiniz bu adam niye saatlerdir bekliyor diye.
Anlaşılan o ki yürüyecek çok yolunuz var :)​

Olayları çarpıtmaya çalışmayın, ilk olarak sizin discord sunucunuzda atmış olduğum mesajlarda herhangi bir üslup bozukluğu göremiyorum.
Saat 02:58'de atmış olduğum mesajlar da gayet yerinde, yarım yamalak hizmet sunduktan ve arkasına 1 gün zaman aşımı attıktan sonra ne gibi bir üslup kullanmamı bekliyordunuz tam olarak?
Etiket atmamın sebebi tüm yetkililerinizin discordda aktif olması ve 3 saat beklememe rağmen (sitenizde 5 dakikada teslim olarak görünen) vds'in teslim edilmemesidir.
Ek olarak atmış olduğunuz ekran görüntüsünü ben zaten konuda paylaştım tekrar soruyorum nasıl bir hosting yönetim politikası izliyorsunuz?
Ve tekrar ediyorum, böyle bir saçmalık olamaz.
Ortada bir partnerlik varken partneri olduğunuz kişiye sunduğunuz hizmet bu şekildeyse diğer müşterilerinize nasıl hizmet sunuyorsunuz tahmin bile etmek istemiyorum...
Şunu da ekleyeyim spam arka arkaya aynı şey yazılarak yapılır, farklı kişileri tek bir mesajda etiketleyerek değil.
Eğer siz işinizi düzgün yapan bir yönetici olsaydınız burada müşteriyi ezmeye çalışmak yerine ekip görevlilerinize uyarı geçerdiniz bu adam niye saatlerdir bekliyor diye.
Anlaşılan o ki yürüyecek çok yolunuz var :)​
Bu konuda haklı olduğunuzu belirtmek isteriz, otomasyon tarafında elimizden geleni yapıyor ve geliştiriyoruz bu konuda emin olabilirsiniz.

Tarafsız olarak yorumum konu gereksiz mesaj kalabalığından başka hiç birşey değil her okuduğum yorumda aynı konu tartışılıyor.

Firmalar otomasyon kısmında sorun yaşayabilir eğer böyle bir sorun yaşanıyorsa bunu discord sunucusunda belirtilmelidir. Müşteri de satın alım yapmadan önce mutlaka discord sunucusuna katılıp bakım kısmına; duyurulara, sohbet kısmına ve müşteri yorumlarına göz atmalıdır.

Üslup konusunda iki tarafında hakaret, kışkırtıcı ve aşağılayıcı bir yorumunu göremedim. Anlık sinir ile birbirinizi yanlış anlıyorsunuz diye yorumladım.

İkinci olarak, konu her zaman farklı olaylara atlıyor. Konu müşterinin satın alım yaptıktan sonra yaşadığı sorun.

Sorun çözüldü ise uzatmanın konuyu farklı yerlere çekmenin bir mantığı yok konu burada ömür boyu kalıcak zaten.

İyi forumlar.

Bu konuda haklı olduğunuzu belirtmek isteriz, otomasyon tarafında elimizden geleni yapıyor ve geliştiriyoruz bu konuda emin olabilirsiniz.​
Keşke en başında yaklaşımınız bu şekilde olsaydı konu buraya taşınmamış olurdu.
Müşterilerinizin gönlünü 2-3 cümlelik mesajlarla almak, hatanızı kabullenmek yerine onları susturmanızın sonucunun paragraflar yazmaya ve kendinizi açıklamaya çalışmanıza sebebiyet verebileceğini öğrenmiş oldunuz. Umarım bundan sonraki tutumunuz bu yönde olur çünkü iletişim sorununuzun otomasyondan daha önemli bir problem olduğunu düşünüyorum.​

Eğer ki yönetim ekibi de uygun görüyorsa, hatalarını kabul ettiklerine göre konu kilitlenip Çözülenler kategorisine taşınabilir.
İyi forumlar dilerim.
@IExlusive @sinyorelder

Konu sahibinin isteği üzerine konu kilitlenmiştir. İyi forumlar.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl