Wast Project | İyi bir kalite, asla şans eseri kazanılmaz. | Tasarım ⌯ Bot ⌯ Plugin ⌯ Mimari ⌯ Skript ⌯ Eklenti | +500 ÜYE ! - BÜYÜK ETKİNLİKLER !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biraz kolaya kaçılmış gibi, elbet geliştirilebilir. Bir mimari takımdan daha ayrıntılı çalışmalar bekliyoruz. Başarılar!
Mimari ekibimizi geliştirdik & değiştirdik istersen bi tekrar göz at dostum. Teşekkürler yorumun için.

başarılar

nerden ulaşıcam size

Başka ekiplerin kalıntılarından kalmış ve yeni bir ekip kurulmuş gibi duruyor. Size sorduğum kadarıyla da ekip içerisinde en yaşlınız 16 yaşında ve pek de düzgün tutumunuz yok yani büyük göstermeye çalışıyorsunuz ancak maalesef olmuyor yapmayın. Tasarımlar iyi duruyor ama yani güvenemedim ne diyim neyse başarılar

Başka ekiplerin kalıntılarından kalmış ve yeni bir ekip kurulmuş gibi duruyor. Size sorduğum kadarıyla da ekip içerisinde en yaşlınız 16 yaşında ve pek de düzgün tutumunuz yok yani büyük göstermeye çalışıyorsunuz ancak maalesef olmuyor yapmayın. Tasarımlar iyi duruyor ama yani güvenemedim ne diyim neyse başarılar

Bilmem farkında mısın fakat her konuya baltalamak amacıyla yorum atıyorsun. Adamlar bir gayret içerisinde fakat sen boş yorum içerisindesin. Güven konusunda güçlük çekiyorsan bunu burda değil disocrd adreslerine giderek hizmet verdikleri kişilere sorabilirsin.

Yaşın muhtemelen 18 veya 19 yaşla işe değil akılla gireceksin işe. Ayrıca yaşı küçük olan ve bir çok işi başaran arkadaşlarda var.

Eğer yaş ile iş yapıyorsanız bu foruma gelmemenizi tavsiye ederim forumun gördüğüm kadarıyla yaş ortalaması düşük. Hem daha bizi tanımadan böyle birşeyin kanısına nası geldin anlamadım?

[/QUOTE]
Discorddan yazmanız yeterli.
[/QUOTE]

discord adresiniz nedir ?

Ben ve ekip arkadaşlarım sizi tanımıyor ve sizinle bir konuşmamız geçmemiş fakat yaşımıza kadar herşeyi biliyorsunuz. 16 dan büyük insanlar da var ve düzgün tutumumuzu takdir eden birçok müşterimiz de mevcut. Güvenemediyseniz veyahut bi belirsizlik var ise yorumunuzu ya atmayın yada düşündükten sonra atın öbür türlü cehalet içinde insanları kötülemekten farklı olmuyor konuşmanız.

Son düzenleme:
Önüne gelen takım kuruyor umarım diğer "takım" lardan farklısınızdır.

Kaliteli Bir Ekipsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl