Wast Project | İyi bir kalite, asla şans eseri kazanılmaz. | Tasarım ⌯ Bot ⌯ Plugin ⌯ Mimari ⌯ Skript ⌯ Eklenti | +500 ÜYE ! - BÜYÜK ETKİNLİKLER !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi ki şu Infumia bi' tanıtım videosu yaptı ha. Ne gerek vardı abi. Altındaki banner tarzı da aynı yerden. Hatta konunun genel yapısı da aynı yerden.

İyi ki şu Infumia bi' tanıtım videosu yaptı ha. Ne gerek vardı abi. Altındaki banner tarzı da aynı yerden. Hatta konunun genel yapısı da aynı yerden.
Tanıtım değil aslında o Basit ve sinematik bir intro , İnfumianın yaptığından bayağı farklı ve İnfumianın Siyah - Beyaz arayüzü dışında bir benzerlik göremiyorum. Ama hepsi gece 3te yapıldığı için hatalar olabilir. Teşekkürler yorum için.

Son düzenleme:
Cyconce bunu beğendi! Kadim dostum takım platformunda başarılar dilerim. Platform olarak bir güvenilir dost daha eklendi..​

En iyi tasarımcı olarak düşündüğüm adam gibi adam, takım kurmuş. İyi yerlere geleceğinden eminim, başarılar kanka.

Son düzenleme:
İlk öncelikler merhaba @Arso Design , dün akşam senle güzelce konuştuk ve kendisini bazı konularda uyardım ve çokta iyi şekilde değerlendirdi takımındaki kişileri kendisine anlattım. Ve çok güzelde anlayışla karşıladı teşekkür ederim. Ekibinde sana ve takım arkadaşlarına başarılar dilerim... :))

Başarılarının devamını dilerim

İlk öncelikler merhaba @Arso Design , dün akşam senle güzelce konuştuk ve kendisini bazı konularda uyardım ve çokta iyi şekilde değerlendirdi takımındaki kişileri kendisine anlattım. Ve çok güzelde anlayışla karşıladı teşekkür ederim. Ekibinde sana ve takım arkadaşlarına başarılar dilerim... :))
Muhabbetten sonra takımda çok birşey değişmedi, yinede düşüncelerini paylaştığın için teşekkür ederim.

Sarmadı

Biraz kolaya kaçılmış gibi, elbet geliştirilebilir. Bir mimari takımdan daha ayrıntılı çalışmalar bekliyoruz. Başarılar!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl