Warpa ışınlanınca...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AtakanB.123

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Arkadaşlar mesela ben /warp orman yazdım ormana ışınlandım ışınlandığım an ekranın ortasında mesaj yazıcak;

"Warp Ormana Hoşgeldiniz" diye yani title messaj dediğimiz şey onu skriptini yapa bilecek varmı lütfen rica etsem ?

Sonundaki 30,10,30 Nedir Diye Sorarsan - Basindaki ve Sonundaki 30 lar Derinlik Ortadaki 10 ise Süredir 10 Saniye Degil !!

Suan Tam Kullanılmalık Benim Size Tavsiyem Ellemeyin . Ama Yinede Siz Bilirsiniz Siziz Server ınız :D

UmBaska Plugini Gerekiyo Bu arada Link ==
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

PHP:
command /warp <text>:
    trigger:
        if arg 1 is "orman":
            send title from "&a&lWarp Orman" and "&6Hosgeldiniz" to player for 30, 10, 30

eyw dostum adamsın[DOUBLEPOST=1472375864,1472372549][/DOUBLEPOST]
eyw dostum adamsın

Malesef denedim olmadı /warp orman yazıyom ortada mesaj geliyo ama ışınlanmıyo onu düzeltirmisin ?[DOUBLEPOST=1472375896][/DOUBLEPOST]
Sonundaki 30,10,30 Nedir Diye Sorarsan - Basindaki ve Sonundaki 30 lar Derinlik Ortadaki 10 ise Süredir 10 Saniye Degil !!

Suan Tam Kullanılmalık Benim Size Tavsiyem Ellemeyin . Ama Yinede Siz Bilirsiniz Siziz Server ınız :D

UmBaska Plugini Gerekiyo Bu arada Link ==
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

PHP:
command /warp <text>:
    trigger:
        if arg 1 is "orman":

Malesef denedim olmadı /warp orman yazıyom ortada mesaj geliyo ama ışınlanmıyo onu düzeltirmisin ?

eyw dostum adamsın[DOUBLEPOST=1472375864,1472372549][/DOUBLEPOST]

Malesef denedim olmadı /warp orman yazıyom ortada mesaj geliyo ama ışınlanmıyo onu düzeltirmisin ?[DOUBLEPOST=1472375896][/DOUBLEPOST]

Malesef denedim olmadı /warp orman yazıyom ortada mesaj geliyo ama ışınlanmıyo onu düzeltirmisin ?

Haklısın Kardeşim Bi Kod u Yazmayı Unutmusum K.b :)

Düzeltilmiş Hali :
PHP:
command /warp <text>:
    trigger:
        if arg 1 is "orman":
            execute console command "/warp orman %player%"

Haklısın Kardeşim Bi Kod u Yazmayı Unutmusum K.b :)

Düzeltilmiş Hali :
PHP:
command /warp <text>:
    trigger:
        if arg 1 is "orman":
            execute console command "/warp orman %player%"
Olmadı Bu Sefer /warp orman yazıyom hiç bişey olmuyo ? lütfen bakarmısın

/warp olarak olursa tüm warplara gidilmez o yüzden bunu yaptım umarım işine yarar :)

Kod:
command /orman:
    trigger:
        execute player command "/warp orman"
        wait 4 seconds
        send "&aOrman'a Hoşgeldiniz!" to player

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl