AtakanB.123
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 0
command /warp <text>:
trigger:
if arg 1 is "orman":
send title from "&a&lWarp Orman" and "&6Hosgeldiniz" to player for 30, 10, 30
eyw dostum adamsın
Sonundaki 30,10,30 Nedir Diye Sorarsan - Basindaki ve Sonundaki 30 lar Derinlik Ortadaki 10 ise Süredir 10 Saniye Degil !!
Suan Tam Kullanılmalık Benim Size Tavsiyem Ellemeyin . Ama Yinede Siz Bilirsiniz Siziz Server ınız :D
UmBaska Plugini Gerekiyo Bu arada Link ==Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
PHP:command /warp <text>: trigger: if arg 1 is "orman": send title from "&a&lWarp Orman" and "&6Hosgeldiniz" to player for 30, 10, 30
eyw dostum adamsın[DOUBLEPOST=1472375864,1472372549][/DOUBLEPOST]
Malesef denedim olmadı /warp orman yazıyom ortada mesaj geliyo ama ışınlanmıyo onu düzeltirmisin ?[DOUBLEPOST=1472375896][/DOUBLEPOST]
Malesef denedim olmadı /warp orman yazıyom ortada mesaj geliyo ama ışınlanmıyo onu düzeltirmisin ?
command /warp <text>:
trigger:
if arg 1 is "orman":
send title from "&a&lWarp Orman" and "&6Hosgeldiniz" to player for 30, 10, 30
execute console command "/warp orman %player%"
Olmadı Bu Sefer /warp orman yazıyom hiç bişey olmuyo ? lütfen bakarmısınHaklısın Kardeşim Bi Kod u Yazmayı Unutmusum K.b :)
Düzeltilmiş Hali :
PHP:command /warp <text>: trigger: if arg 1 is "orman": send title from "&a&lWarp Orman" and "&6Hosgeldiniz" to player for 30, 10, 30 execute console command "/warp orman %player%"
Olmadı Bu Sefer /warp orman yazıyom hiç bişey olmuyo ? lütfen bakarmısın
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!