Skript ile bunu yapmanın hiçbir yolu yok. İMKANSIZ. Konu kilit. Bunu yapmak için gelişmiş bir java bilgisi ile hem discord botuna hemde plugine ihtiyacın var. Skript ile imkansız. Iyi forumlar.Merhaba ben şöyle bir skript isteğinde bulunacağım, Mesela sunucumdaki bir kişi /Warp Orman Yazınca Discord Sunucumda Sesli Sohbet 1 Kanalına Taşısın /Warp Spawn Yazınca Sesli Sohbet 2 Kanalına Taşısın.
arkadaş skript ile yapılsın demişti. bende discord botu olmadan yapılmasının imkansız olduğunu söyledim. söyledikleriminde hala arkasındayım. discord botu yapmadan hiçbir şekilde skripti discorda bağlayamazsın.ön yargılı olmasan keşke işinin ehli birisi yapabilir.
! metemoii#9257
İmkansız değil sadece bilgi gerekiyor bot hakkında çünkü skript ile discord botuda kodlanıyor :)arkadaş skript ile yapılsın demişti. bende discord botu olmadan yapılmasının imkansız olduğunu söyledim. söyledikleriminde hala arkasındayım. discord botu yapmadan hiçbir şekilde skripti discorda bağlayamazsın.
onu skript değilde javascript olarak değiştirirsen belki dediklerine inanabilirim :Dİmkansız değil sadece bilgi gerekiyor bot hakkında çünkü skript ile discord botuda kodlanıyor :)
hm.. biraz araştırınca gerçekten böyle birşey olduğunu gördüm XD güzelmiş. ancak konuda bahsedildiği gibi bir skriptin ücretsiz verilebileceğini hiç zannetmiyorum...Skript'ile discord botu yapılabilir dostum VİXİO ile sanırım
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!