Bulundu /warp Orman Yazınca Discord Farklı Ses Odasına Taşısın.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MrEyup347
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.357
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MrEyup347

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
8
Minecraft
TheKusha
Merhaba ben şöyle bir skript isteğinde bulunacağım, Mesela sunucumdaki bir kişi /Warp Orman Yazınca Discord Sunucumda Sesli Sohbet 1 Kanalına Taşısın /Warp Spawn Yazınca Sesli Sohbet 2 Kanalına Taşısın.​

Merhaba ben şöyle bir skript isteğinde bulunacağım, Mesela sunucumdaki bir kişi /Warp Orman Yazınca Discord Sunucumda Sesli Sohbet 1 Kanalına Taşısın /Warp Spawn Yazınca Sesli Sohbet 2 Kanalına Taşısın.​
Skript ile bunu yapmanın hiçbir yolu yok. İMKANSIZ. Konu kilit. Bunu yapmak için gelişmiş bir java bilgisi ile hem discord botuna hemde plugine ihtiyacın var. Skript ile imkansız. Iyi forumlar.

yeni güncelleme. disky adında bir skript addon'u varmış. bununla birlikte skript e discord botu bağlayabiliyorsun. komutarla birlikte farklı ses odasına taşıyabileceğini düşünüyorum.e ancak hala bir discord botuna ihtiyacınız olucak. bu yüzden java öğrenerek discord botu yazmanız gerekecek.
bkz. disky: docs. skunity. com /syntax / search / addon:disky

Böyle bir proje istiyorsanız forumdaki takımlara ulaşabilirsiniz, fiyatının pahalı olacağını ve gereksiz olabileceğini düşünüyorum. Ücretsiz olarak kimse yapmaz :(

ön yargılı olmasan keşke işinin ehli birisi yapabilir.
arkadaş skript ile yapılsın demişti. bende discord botu olmadan yapılmasının imkansız olduğunu söyledim. söyledikleriminde hala arkasındayım. discord botu yapmadan hiçbir şekilde skripti discorda bağlayamazsın.

arkadaş skript ile yapılsın demişti. bende discord botu olmadan yapılmasının imkansız olduğunu söyledim. söyledikleriminde hala arkasındayım. discord botu yapmadan hiçbir şekilde skripti discorda bağlayamazsın.
İmkansız değil sadece bilgi gerekiyor bot hakkında çünkü skript ile discord botuda kodlanıyor :)

Skript'ile discord botu yapılabilir dostum VİXİO ile sanırım
hm.. biraz araştırınca gerçekten böyle birşey olduğunu gördüm XD güzelmiş. ancak konuda bahsedildiği gibi bir skriptin ücretsiz verilebileceğini hiç zannetmiyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl