Çözüldü Warp Dünyaları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EmirhanKorean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 712
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EmirhanKorean

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
4
Minecraft
WildFire399
Ben Warp'lara özel dünya açmak istiyorum nasıl yapabilirim?

Nasıl yani konuyu biraz daha açar mısın.

Multiverse Core adlı eklentiyi kullanarak istediğin kadar dünya açabilir ve onları istediğin şekilde ayarlayabilirsin.

Komutlar
1_/mv create [isim] [dünya türü] (Düz dünya açmak istiyorsanız -t flat yazın eğer normal dünya istiyorsanız bir şey yazmayın.)
2_/mv tp [isim]

Eklentiyi indirmek için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
tıklayın!

Moderatör tarafından düzenlendi:
Multiverse Core adlı eklentiyi kullanarak istediğin kadar dünya açabilir ve onları istediğin şekilde ayarlayabilirsin.

Komutlar
1_/mv create [isim] [dünya türü] (Düz dünya açmak istiyorsanız -t flat yazın eğer normal dünya istiyorsanız bir şey yazmayın.)
2_/mc tp [isim]

Eklentiyi indirmek için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
tıklayın!

Garp adlı Yetkilimizin söylediği gibi yapabilirsiniz. Ancak her Warp için dünya kurmanızı önermem.
Çünkü fazla dünya sunucunuzda aşırı lag yapabilir. Bunun yanında gereksiz çökmeler vb vs. olabilir.

Komutlar
2_/mc tp [isim]

Eklentiyi indirmek için
tıklayın!
Peki böyle yaptığımda server klasörümde o dünya için klasör çıkar mı ortaya yani map yükleyebilir miyim mesela market mapi buldum onu nasıl o dünyaya aktarabilirim?

Peki böyle yaptığımda server klasörümde o dünya için klasör çıkar mı ortaya yani map yükleyebilir miyim mesela market mapi buldum onu nasıl o dünyaya aktarabilirim?
Multiverse - Coreyle
/mv import <dünyaismi> normal

Harita yüklemek için @euxtr adlı arkadaşımızın dediğini yapabilirsin lakin biraz daha detaylı anlatacak olursak;

Haritayı direkt olarak yükleyin daha sonra oyuna girerek " /mv import <harita adı> normal " komutunu kullanabilirsin. Yani yeni bir harita yüklemek için ille yeni bir dünya oluşturmaya gerek yok.

Harita yüklemek için @euxtr adlı arkadaşımızın dediğini yapabilirsin lakin biraz daha detaylı anlatacak olursak;

Haritayı direkt olarak yükleyin daha sonra oyuna girerek " /mv import <harita adı> normal " komutunu kullanabilirsin. Yani yeni bir harita yüklemek için ille yeni bir dünya oluşturmaya gerek yok.
Oyuncuların bir yerlerden hack açarak uçup diğer warplara gitmelerini istemiyorum o yüzden peki ben mesela istediğim bir mapi havada yapabilir miyim?

Oyuncuların bir yerlerden hack açarak uçup diğer warplara gitmelerini istemiyorum o yüzden peki ben mesela istediğim bir mapi havada yapabilir miyim?
hile kouması var bu işler için

FIG-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Editör arkadaşlarımızdan birinin açtığı konuyu okuyabilirsin. Konuya gitmek için buraya tıklayabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl