EmirhanKorean
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 4
- Minecraft
- WildFire399
Multiverse Core adlı eklentiyi kullanarak istediğin kadar dünya açabilir ve onları istediğin şekilde ayarlayabilirsin.
Komutlar
1_/mv create [isim] [dünya türü] (Düz dünya açmak istiyorsanız -t flat yazın eğer normal dünya istiyorsanız bir şey yazmayın.)
2_/mc tp [isim]
Eklentiyi indirmek içintıklayın!Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Peki böyle yaptığımda server klasörümde o dünya için klasör çıkar mı ortaya yani map yükleyebilir miyim mesela market mapi buldum onu nasıl o dünyaya aktarabilirim?Multiverse Core adlı eklentiyi kullanarak istediğin kadar dünya açabilir ve onları istediğin şekilde ayarlayabilirsin.
Komutlar
1_/mv create [isim] [dünya türü] (Düz dünya açmak istiyorsanız -t flat yazın eğer normal dünya istiyorsanız bir şey yazmayın.)
2_/mc tp [isim]
Eklentiyi indirmek içintıklayın!Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Multiverse - CoreylePeki böyle yaptığımda server klasörümde o dünya için klasör çıkar mı ortaya yani map yükleyebilir miyim mesela market mapi buldum onu nasıl o dünyaya aktarabilirim?
Harita yüklemek için @euxtr adlı arkadaşımızın dediğini yapabilirsin lakin biraz daha detaylı anlatacak olursak;Peki böyle yaptığımda server klasörümde o dünya için klasör çıkar mı ortaya yani map yükleyebilir miyim mesela market mapi buldum onu nasıl o dünyaya aktarabilirim?
Oyuncuların bir yerlerden hack açarak uçup diğer warplara gitmelerini istemiyorum o yüzden peki ben mesela istediğim bir mapi havada yapabilir miyim?Harita yüklemek için @euxtr adlı arkadaşımızın dediğini yapabilirsin lakin biraz daha detaylı anlatacak olursak;
Haritayı direkt olarak yükleyin daha sonra oyuna girerek " /mv import <harita adı> normal " komutunu kullanabilirsin. Yani yeni bir harita yüklemek için ille yeni bir dünya oluşturmaya gerek yok.
Oyuncuların bir yerlerden hack açarak uçup diğer warplara gitmelerini istemiyorum o yüzden peki ben mesela istediğim bir mapi havada yapabilir miyim?
hile kouması var bu işler içinOyuncuların bir yerlerden hack açarak uçup diğer warplara gitmelerini istemiyorum o yüzden peki ben mesela istediğim bir mapi havada yapabilir miyim?
Peki ben bunu bir araştırayım teşekkürlerSchematic ile yapabilirsin.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!