Sponsorlu banner

Voxy SeedGen modu LOD Chunk yükleme konusunda Devrim yaptı !

Kadirizm

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
159
Minecraft
anla

Discord:

kadirizm_

Voxy modunu çoğunuz biliyordur. Distant Horizon moduna benzeri, uzaktaki chunkları görmenizi sağlayan çok kullanışlı bir mod. Bu modları çoğumuz kullandık ama hepimizin tek bir şikayeti vardı o da chunkların yüklenmesi bazen 1-2 hatta 3 saati falan buluyordu, fazla pratik değillerdi.

Az evvel yeni bir "Voxy Addonu" keşfettim. Bu mod ile 512 render uzaklığını işlemci RAM fark etmez saniyeler içerisinde görebiliyorsunuz (2048 chunk kadar artırabiliyorsunuz, 1-2 dakika sürmüyor yüklenmesi). İlk başta inanmamıştım fakat test ettikten sonra hayret ettim, hemen foruma koştum :D.

Mod kısaca seed verilerini kullanarak size chunkları yükletmeden gösteriyor, umarım geliştirici modu aktif tutar.

Mod Linki:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
(Fabric)

2026-10-10_00.01.55.webp

Saatlerce LOD verisi işleme sorununu SeedGen altyapısıyla çözmeleri gerçekten değişik güzel bir yenilik olmuş eğer cidden işini görüyor hatasız sıkıntısız ne ala Chunkları tek tek renderlamak yerine doğrudan dünya tohumundan veri çekip saniyeler içinde 512 render mesafesini açabilmek hem sunucu sahipleri hem de yüksek görüş mesafesinde oynamak isteyen oyuncular için tam bir devrim olur ama PC Patlayabilir gibi :sohappy: Özellikle zayıf işlemcili sistemlerde saatlerce süren harita tarama yükünü ortadan kaldırıyorsa eğer kullanılabilir gibi

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl