Kadirizm
Yay Yok, İskelet Yok
- Elmaslar
- 159
- Minecraft
- anla
Discord:
kadirizm_
Voxy modunu çoğunuz biliyordur. Distant Horizon moduna benzeri, uzaktaki chunkları görmenizi sağlayan çok kullanışlı bir mod. Bu modları çoğumuz kullandık ama hepimizin tek bir şikayeti vardı o da chunkların yüklenmesi bazen 1-2 hatta 3 saati falan buluyordu, fazla pratik değillerdi.
Az evvel yeni bir "Voxy Addonu" keşfettim. Bu mod ile 512 render uzaklığını işlemci RAM fark etmez saniyeler içerisinde görebiliyorsunuz (2048 chunk kadar artırabiliyorsunuz, 1-2 dakika sürmüyor yüklenmesi). İlk başta inanmamıştım fakat test ettikten sonra hayret ettim, hemen foruma koştum :D.
Mod kısaca seed verilerini kullanarak size chunkları yükletmeden gösteriyor, umarım geliştirici modu aktif tutar.
Mod Linki:
(Fabric)
Az evvel yeni bir "Voxy Addonu" keşfettim. Bu mod ile 512 render uzaklığını işlemci RAM fark etmez saniyeler içerisinde görebiliyorsunuz (2048 chunk kadar artırabiliyorsunuz, 1-2 dakika sürmüyor yüklenmesi). İlk başta inanmamıştım fakat test ettikten sonra hayret ettim, hemen foruma koştum :D.
Mod kısaca seed verilerini kullanarak size chunkları yükletmeden gösteriyor, umarım geliştirici modu aktif tutar.
Mod Linki:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Özellikle zayıf işlemcili sistemlerde saatlerce süren harita tarama yükünü ortadan kaldırıyorsa eğer kullanılabilir gibi