Çözüldü VotingPlugin Oy İşlemi Başarılı Ancak Ödül Yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

thewagno

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
18
Minecraft
thewagno

Discord:

thewagno

Oy sistemi için nuvotifier ve votingplugin eklentilerini kullanıyorum. Sunucumda velocity kurulu velocitye de nuvofitier ve votingplugini ekledim kurdum ancak oyun modlarına geçip oy verildiği zaman oy ödülü teslim edilmiyor
1754991767040.webp
verilen oy başarılı bir şekilde verildiği velocitye düşüyor alt sunuculara kurulumunu düzgün mü yapmadım neyi nerde hatalı yapmış olabilirim?

Oy sistemi için nuvotifier ve votingplugin eklentilerini kullanıyorum. Sunucumda velocity kurulu velocitye de nuvofitier ve votingplugini ekledim kurdum ancak oyun modlarına geçip oy verildiği zaman oy ödülü teslim edilmiyorEkli dosyayı görüntüle 270054 verilen oy başarılı bir şekilde verildiği velocitye düşüyor alt sunuculara kurulumunu düzgün mü yapmadım neyi nerde hatalı yapmış olabilirim?
VotingPlugin eklentileri diğer alt sunucularında kurulu mu?

O zaman diğer sunucu kısmında problem var. Port açık olduğundan v.s. emin olun.
VotifierPlus ve NuVotifier denedim ancak bir türlü başaramadım tekrardan nuvotifier e dönüş sağladım ancak bu seferde alt sunucunun configde oyun modunun bulunduğu portu yazdığım zaman sunucu açılış penceresinde Adress already in use: Bind yazıyor nerde hata yaptığımı anlayabilmiş değilim

velocity de böyle bir hata mesajı iletiyor
1755451449464.webp

VotifierPlus ve NuVotifier denedim ancak bir türlü başaramadım tekrardan nuvotifier e dönüş sağladım ancak bu seferde alt sunucunun configde oyun modunun bulunduğu portu yazdığım zaman sunucu açılış penceresinde Adress already in use: Bind yazıyor nerde hata yaptığımı anlayabilmiş değilim

velocity de böyle bir hata mesajı iletiyor
Ekli dosyayı görüntüle 270467
Logları iletirsen yardımcı olabilirim ama already in use diyor ise aynıdır farklı olması gerekiyor sunucular arası.

Logları iletirsen yardımcı olabilirim ama already in use diyor ise aynıdır farklı olması gerekiyor sunucular arası.
Sunucunun kendi portu hariç mi farklı olması gerekiyor tamamen mesela survival portu : 22599 survival için votifier portu bundan farklı yeni bir port mu olmalı? yoksa velocitye kurulu votifier portu ile aynı mı olmalı

Sunucunun kendi portu hariç mi farklı olması gerekiyor tamamen mesela survival portu : 22599 survival için votifier portu bundan farklı yeni bir port mu olmalı? yoksa velocitye kurulu votifier portu ile aynı mı olmalı
Velocity portu default durabilir. örneğin velocity portu 2000 ise survival portu 2001 olmalıdır (vote için) Ayrı vdslerde ise 2001 portuna TCP & UDP port açmanız gerekmektedir (Güvenlik için tek bir ip adresine izin verebilirsiniz)

Velocity portu default durabilir. örneğin velocity portu 2000 ise survival portu 2001 olmalıdır (vote için) Ayrı vdslerde ise 2001 portuna TCP & UDP port açmanız gerekmektedir (Güvenlik için tek bir ip adresine izin verebilirsiniz)
Gerçekten benim başarısızlığım galiba halen düzeltebilmiş değilim nerde nasıl bir hata yapıyorum anlayamadım

[11:00:52] [Votifier NIO worker/ERROR] [nuvotifier]: Unable to send vote to /**.***.**.***:******. Will retry sending in 1 second(s).

Hatasını vermeye devam ediyor

Diğer sunucularınızın loglarına düşüyor mu peki? VotingPlugin log atması lazım.
Oy sistemi için nuvotifier ve votingplugin eklentilerini kullanıyorum. Sunucumda velocity kurulu velocitye de nuvofitier ve votingplugini ekledim kurdum ancak oyun modlarına geçip oy verildiği zaman oy ödülü teslim edilmiyorEkli dosyayı görüntüle 270054 verilen oy başarılı bir şekilde verildiği velocitye düşüyor alt sunuculara kurulumunu düzgün mü yapmadım neyi nerde hatalı yapmış olabilirim?
knk bu link deki videoyu izle sorununa yardımcı olur bunun yaptığını ve indirdiği şekilde yap

knk bu link deki videoyu izle sorununa yardımcı olur bunun yaptığını ve indirdiği şekilde yap

Yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim bir şekilde düzeltmeyi başardım problem çözülmüştür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl