Çözüldü Vote

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
her sunucuya votingplugin+nu votofier kurdum veloya sadece nu votofier votingplugunin ve nu votofierde hepsini pluginmessainge aynı kanala bağladım ve oldu konu kilitlenebilir

Firewall dan tüm oyun modların için başka yerde kullanılmayan ayrı portlar açman gerek öncelikle.

- Ardından nuvotifier pluginini tüm oyun modlarına velocity dahil kuruyorsun.

Tüm oyun modlarındaki aynı olması gereken ayarlar:
default = "votetoken" (istediğin bir kelimeyi token olarak ayarlayıp hepsine aynı tokeni yazcan)
channel = "nuvotifier:votes"
method = "pluginMessaging"
port = (bu kısıma firewall da her oyun modu için ayrı ayrı açtıgın portları sunucudaki pl lere yazcan)
host= değişmeyecek hiçbir sunucuda local hostu kullanır orda 0 0 0 0 yazısı

Sadece Velocity yapılması gereken ayrı ayarlar:
onlySendToJoinedServer = true (sadece online oldugu sunucuda ödülünü verir)

Configde en alt kısıma şunlar eklenecek:
[forwarding.proxy]
# Specify servers to proxy votes for.

[forwarding.proxy.Survival]
address = "127.0.0.1"
port = firewallda açtıgın port
token = "votetoken"

[forwarding.proxy.Towny]
address = "127.0.0.1"
port = firewallda açtıgın port
token = "votetoken"

Dinleyici Plugin:
- SuperbVote - GAListener - PinataParty - VoteParty - CMİ

vb dinleyici pluginler sunucunda var olması gerekiyor. Bu pluginler aldığı vote oyu yml içerisine eklenen komut ile oyuncuya anahtar olarak aktarır. Dikkat etmen gereken husus birden fazla dinleyici pl varsa her pl ayrı ayrı anahtar veriyor olabilir kontrol etmeyi unutma.

Rica ederim , iyi forumlar dilerim.

Cevaplandı:

votingplugin-votofierplus kullanıyorum sadece skyblock varken çalışıyordu fakat survival açacağım için votifierplus u velocity e almam gerekiyor galiba nasıl yapacağımı anlatabilecek varmı nereye hangi pl ler kurulcak tokenleri aynımı farklımı vsyre

Merhabalar,
sorunuz skyblock da vote sistemi var ama onu survival sunucuya yapmaya çalışıyorum ama olmuyor doğru anladım yemi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl