Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
her sunucuya votingplugin+nu votofier kurdum veloya sadece nu votofier votingplugunin ve nu votofierde hepsini pluginmessainge aynı kanala bağladım ve oldu konu kilitlenebilir
Firewall dan tüm oyun modların için başka yerde kullanılmayan ayrı portlar açman gerek öncelikle.
- Ardından nuvotifier pluginini tüm oyun modlarına velocity dahil kuruyorsun.
Tüm oyun modlarındaki aynı olması gereken ayarlar:
default = "votetoken" (istediğin bir kelimeyi token olarak ayarlayıp hepsine aynı tokeni yazcan)
channel = "nuvotifier:votes"
method = "pluginMessaging"
port = (bu kısıma firewall da her oyun modu için ayrı ayrı açtıgın portları sunucudaki pl lere yazcan) host= değişmeyecek hiçbir sunucuda local hostu kullanır orda 0 0 0 0 yazısı
vb dinleyici pluginler sunucunda var olması gerekiyor. Bu pluginler aldığı vote oyu yml içerisine eklenen komut ile oyuncuya anahtar olarak aktarır. Dikkat etmen gereken husus birden fazla dinleyici pl varsa her pl ayrı ayrı anahtar veriyor olabilir kontrol etmeyi unutma.
votingplugin-votofierplus kullanıyorum sadece skyblock varken çalışıyordu fakat survival açacağım için votifierplus u velocity e almam gerekiyor galiba nasıl yapacağımı anlatabilecek varmı nereye hangi pl ler kurulcak tokenleri aynımı farklımı vsyre