Çözüldü Vote

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
velocity config:

Kod:
Debug: false

host: 0.0.0.0

port: 8192

TokenSupport: false

Forwarding:

server1:

Enabled: false

Host: ''

Port: ''

Key: ''

Token: ''

tokens:

default: 78a3uf5ghardhkc41t9qcp9q6t

Survival config:

Kod:
DebugLevel: NONE

host: 0.0.0.0

port: 8192

TokenSupport: true

Forwarding:

server1:

Enabled: true

Host: 0.0.0.0

Port: 8192

Key: 78a3uf5ghardhkc41t9qcp9q6t

Token: 78a3uf5ghardhkc41t9qcp9q6t

tokens:

default: 78a3uf5ghardhkc41t9qcp9q6t

Moderatör tarafından düzenlendi:
Velocity tarafında TokenSupport false, onu true yapman lazım. Backend doğru gibi ama Velocity TokenSupport kapalı olduğu için oylar iletilmez. Onu true yapıp proxyyi restartla.

true yapıp restartladım hala aynı

Bu ayarda backend survival kendi üstüne oy dinliyor gibi duruyor. Backendlerde port 8192 boş olmalı, sadece Velocity dinlemeli. Survival configte portu kapat ya da farklı yap, Forwarding ile sadece Velocity’ye bağlansın. Sonra hem velocity hem backend restart at.

Bu ayarda backend survival kendi üstüne oy dinliyor gibi duruyor. Backendlerde port 8192 boş olmalı, sadece Velocity dinlemeli. Survival configte portu kapat ya da farklı yap, Forwarding ile sadece Velocity’ye bağlansın. Sonra hem velocity hem backend restart at.
survivalda portu 8191 yaptım restart attım fakat hala aynı

O zaman backend tarafında host kısmı 0.0.0.0 değil Velocity IP olmalı. Forwarding Host’a Velocity’nin IP’sini yazıp tekrar restart atması lazım. 0.0.0.0 genelde dinleme için, yönlendirmede çalışmıyor. %90 bundan dolayı

herş
O zaman backend tarafında host kısmı 0.0.0.0 değil Velocity IP olmalı. Forwarding Host’a Velocity’nin IP’sini yazıp tekrar restart atması lazım. 0.0.0.0 genelde dinleme için, yönlendirmede çalışmıyor. %90 bundan dolayı
herşey aynı vds te ip yi vds in ip si yaptım hala aynı büyük ihtimalle key kısmından kaynaklı

Key kısmından değil gibi duruyor. Key/Token zaten doğruysa sorun genelde Velocity tarafında oy alınıp alınmaması oluyor. Voting sitelerinden test oyu atınca Velocity konsoluna düşüyor mu ona bakmak lazım. Düşmüyorsa problem forwarding değil, votifier bağlantısıdır.

Key kısmından değil gibi duruyor. Key/Token zaten doğruysa sorun genelde Velocity tarafında oy alınıp alınmaması oluyor. Voting sitelerinden test oyu atınca Velocity konsoluna düşüyor mu ona bakmak lazım. Düşmüyorsa problem forwarding değil, votifier bağlantısıdır.
velocity konsoluna düşüyor fakat survival konsoluna düşmüyor

Velocity’ye oy düşüyorsa oy alma kısmı sorunsuz çalışıyor. Sorun Velocity’den survival’a iletilmemesi. Backend tarafı oy dinlememeli, port/host ile bir şey açmasına gerek yok. Survival’da VotingPlugin sadece Velocity’den gelen oyları kabul eder. Forwarding ve yönlendirme ayarları Velocity tarafında yapılmalı. Backend’te oy dinleme açık olursa iletim çalışmıyor.

Velocity’ye oy düşüyorsa oy alma kısmı sorunsuz çalışıyor. Sorun Velocity’den survival’a iletilmemesi. Backend tarafı oy dinlememeli, port/host ile bir şey açmasına gerek yok. Survival’da VotingPlugin sadece Velocity’den gelen oyları kabul eder. Forwarding ve yönlendirme ayarları Velocity tarafında yapılmalı. Backend’te oy dinleme açık olursa iletim çalışmıyor.
anlamadım..

Oy velocitye geliyorsa sorun oy almakta değil. Survivalın oy dinlemesine gerek yok. Survival sadece velocityden gelen oyu almalı. Port host açmaya çalışma. Yönlendirme velocity tarafında oluyor. Backend tarafı pasif kalıyor.

Oy velocitye geliyorsa sorun oy almakta değil. Survivalın oy dinlemesine gerek yok. Survival sadece velocityden gelen oyu almalı. Port host açmaya çalışma. Yönlendirme velocity tarafında oluyor. Backend tarafı pasif kalıyor.
2 3 saattir uğraşıyorum fakat hala olmuyor nuvotifier kurdum ondada olmadı

benim bilgimi aşıyor artık üzgünüm yardım edemeyeceğim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl