Çözüldü Vote

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rangna13

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
90
Minecraft
Rangna13

Discord:

Rangna13

votingplugin-votofierplus kullanıyorum sadece skyblock varken çalışıyordu fakat survival açacağım için votifierplus u velocity e almam gerekiyor galiba nasıl yapacağımı anlatabilecek varmı nereye hangi pl ler kurulcak tokenleri aynımı farklımı vsyre

VotifierPlus’ı Velocity tarafına kurman gerekiyor. VotingPlugin ise oy alacak tüm backend sunucularda (skyblock, survival) kurulu olmalı. Oy siteleri proxy IP ve Velocity’deki Votifier portunu kullanmalı. Token ise hepsi için aynı olmalı.

VotifierPlus’ı Velocity tarafına kurman gerekiyor. VotingPlugin ise oy alacak tüm backend sunucularda (skyblock, survival) kurulu olmalı. Oy siteleri proxy IP ve Velocity’deki Votifier portunu kullanmalı. Token ise hepsi için aynı olmalı.
tokenler aynı olcak portlar aynı olcak TokenSupport: kısmı true olcak galiba bi deneyeyim

Evet, token ve port aynı olmalı. VotingPlugin tarafında proxy/votifier desteğinin açık olması gerekiyor. Deneyip sonucu yazarsan birlikte bakarız.

Evet, token ve port aynı olmalı. VotingPlugin tarafında proxy/votifier desteğinin açık olması gerekiyor. Deneyip sonucu yazarsan birlikte bakarız.
olmadı portları ve tokenleri aynı default ayarlarında
Forwarding:
server1:
Enabled: false
Host: ''
Port: 8193
Key: '' diye bi yer var velocity ve diğer sv lerdede aynı

Moderatör tarafından düzenlendi:
Forwarding kısmı backend taraf içindi diye hatırlıyorum velocityde false kalıyordu. survival skyblock gibi svlerde enabled true yapıp hosta velocity ip port kısmına da velocitydeki votifier portu giriliyordu sanırım. token key hepsinde aynı olmalı diye biliyorum.

key kısmı ne olcak

Key kısmına velocitydeki votifierplusun ürettiği token yazılıyor diye biliyorum. aynı tokenı backendlerde de kullanman gerekiyor.

Key kısmına velocitydeki votifierplusun ürettiği token yazılıyor diye biliyorum. aynı tokenı backendlerde de kullanman gerekiyor.
çalışmıyor şu an key kısmına acaba public key flnmı yazcamki

public key değil diye biliyorum. key kısmı votifierplusun verdiği token oluyor. port token velocity ve backendlerde birebir aynı olmalı. velocity tarafında port açık mı bir de ona bakmak lazım.

direkt configlerini atsam bişey olurmu içine sadece default port ve token gözükcek şekilde

default configte port ve token görünüyorsa sorun olmaz ama ip veya başka özel bilgiler varsa onları silip atman daha iyi olur.

0.0.0.0 sorun olmaz diye biliyorum, genelde dinleme için oluyor. yine de emin olmak için gerçek ipyi gizleyip atman daha güvenli olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl