Bulundu VOTE PLUGİNİ!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

adri3n

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
adrienn

Discord:

adri3n#1284

arkadaşlar selam 1.8x serverimda votifier ve rewardvoting kullanıyorum votifier çalışıyor fakat rewardvoting birisi oy verince chate yazıyor ama istediğim kasa anahtarını vermiyor, acaba birisi configini yapıp atabilir mi? crazycrates kasa pluginini kullanıyorum vote kasa anahtari

arkadaşlar selam 1.8x serverimda votifier ve rewardvoting kullanıyorum votifier çalışıyor fakat rewardvoting birisi oy verince chate yazıyor ama istediğim kasa anahtarını vermiyor, acaba birisi configini yapıp atabilir mi? crazycrates kasa pluginini kullanıyorum vote kasa anahtari
Config'de ödülü vermek için komut girilebilen bir satır bulunuyor, oraya komutu yazdınız mı?

Girilen komut nedir?
cc give p vote 1 {username} bunu denedim aynı şekilde sonra bunu'da denedim crazycrate give p vote 1 {username} acaba bunun configini editleyip atabilir misin bana ya yanlış birşeyler olmalı rica etsem.

cc give p vote 1 {username} bunu denedim aynı şekilde sonra bunu'da denedim crazycrate give p vote 1 {username} acaba bunun configini editleyip atabilir misin bana ya yanlış birşeyler olmalı rica etsem.
Bilgisayarım arızalı maalesef, komutu {username}'yi %s yaparak dener misiniz?

* %s% değil %s

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl