NawieR
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 12
- Minecraft
- NawieR
Discord:
.nawier
.nawier
radiepslol#0001
Superbvote sorunsuz vote plugini onu dene derimVotifer plugini kullanıyorum onda bir sıkıntı yok vote veriyor olarak gözüküyor votifer tester dan test ettim
Ödül vermesi için ise RewardVoting plugini kullanıyorum ancak vote verdikten sonra ödül vermiyor yardımcı olabilirmisiniz?
BloodyX#4069
Arkadaşın da dediği gibiSuperbvote sorunsuz vote plugini onu dene derim
Votifer plugini kullanıyorum onda bir sıkıntı yok vote veriyor olarak gözüküyor votifer tester dan test ettim
Ödül vermesi için ise RewardVoting plugini kullanıyorum ancak vote verdikten sonra ödül vermiyor yardımcı olabilirmisiniz?
.nawier
Arkadaşın da dediği gibi
dan ayarlamalarınızı yapabilirsiniz.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Superbvote sorunsuz vote plugini onu dene derim
Inxity#3240
.nawier
sadece /vote yazdığım çıkmış konsol da şu şekilde:Vote verdiğiniz bir log dosyasını buraya atar mısınız?
Inxity#3240
Dosyanın tamamını atar mısınız? Ayrıca vote verildiği zaman oyuncuya mesaj gidiyor mu yukarıdaki konfigürasyon dosyasında bulunan?sadece /vote yazdığım çıkmış konsol da şu şekilde:
[17:54:28] [Server thread/INFO]: RamizDayi issued server command: /vote
.nawier
hayır mesaj gitmiyorDosyanın tamamını atar mısınız? Ayrıca vote verildiği zaman oyuncuya mesaj gidiyor mu yukarıdaki konfigürasyon dosyasında bulunan?
Inxity#3240
.nawier
Başka bir port girdiğim zaman şu şekilde hata veriyorVotifier konfigürasyon dosyanızda girili olan port kullanılıyor gözüküyor, farklı bir port ile deneyin.
Inxity#3240
Sitedeki portu da değiştirinBaşka bir port girdiğim zaman şu şekilde hata veriyor
Ekli dosyayı görüntüle 197152
.nawier
değiştiriyorum ancak o aldığım hata geliyorSitedeki portu da değiştirin
Inxity#3240
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!