Çözüldü Vote ödül vermiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NawieR

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
12
Minecraft
NawieR

Discord:

.nawier

Votifer plugini kullanıyorum onda bir sıkıntı yok vote veriyor olarak gözüküyor votifer tester dan test ettim
Ödül vermesi için ise RewardVoting plugini kullanıyorum ancak vote verdikten sonra ödül vermiyor yardımcı olabilirmisiniz?

Votifer plugini kullanıyorum onda bir sıkıntı yok vote veriyor olarak gözüküyor votifer tester dan test ettim
Ödül vermesi için ise RewardVoting plugini kullanıyorum ancak vote verdikten sonra ödül vermiyor yardımcı olabilirmisiniz?
Superbvote sorunsuz vote plugini onu dene derim

Arkadaşın da dediği gibi

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
dan ayarlamalarınızı yapabilirsiniz.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Arkadaşın da dediği gibi

dan ayarlamalarınızı yapabilirsiniz.

votifer.PNG

superbvote.PNG

Votifer çalışıyor fake vote ile test ettim suprbvote config dosyasınıda bu şekilde ayarladım ancak vote verdiğimde ödül gelmiyor

Vote verdiğiniz bir log dosyasını buraya atar mısınız?

Vote verdiğiniz bir log dosyasını buraya atar mısınız?
sadece /vote yazdığım çıkmış konsol da şu şekilde:

[17:54:28] [Server thread/INFO]: RamizDayi issued server command: /vote

sadece /vote yazdığım çıkmış konsol da şu şekilde:

[17:54:28] [Server thread/INFO]: RamizDayi issued server command: /vote
Dosyanın tamamını atar mısınız? Ayrıca vote verildiği zaman oyuncuya mesaj gidiyor mu yukarıdaki konfigürasyon dosyasında bulunan?

Ekli dosyalar

• log.rar
    log.rar
    14,3 KB · Görüntüleme: 8
Votifier konfigürasyon dosyanızda girili olan port kullanılıyor gözüküyor, farklı bir port ile deneyin.

Yazdığınız yeni portun sunucu makinenizde açık olduğundan emin olun, açık değilse portu açın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl