Virüs?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Senpai
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.594
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Senpai

Züm... Zümrü... Zümrüt...
Yasaklandı
Elmaslar
341
Minecraft
NaN2
Daha demin forumda biri bana "Çavacı" demişti ben de başka bir geri mesaj yazıp sayfayı kapattım. Sayfayı tekrar açtığımda hiç yazmadığım bir mesajı da attığımı gördüm. Uzaktan kontrol ediliyor olabilir mi bilgisayarım?

Ne Yazcağımı Şaşırdım

Vallaha kardeşim Java Script C++ biliyorum diyorsan bunu da kendin çözersin artık. Forum adminlerinden birinin trollüyor olma olasılığı var mı bilmiyorum ama bence Task Manager'den bi bak çalışan şeylere, malwarebytes indirip bilgisayarını bir taratmanı öneririm.

Edit:
Bence kesinlikle modlardan veya adminlerden biri seni trollüyor.

Son düzenleme:
Moderatörlerin şifre görme yetkisi bulunmuyor.Sadece panele girme yetkisi olanlarda bulunuyor.Hiçbir yönetici seni trollemez. 2 ihtimal var;
Bilgisayarına keylogger bulaşmış olabilir.
Veya sen bizi trollüyorsun.

Bir moderatörün şifrenizi görme yada bilgisayarınıza girme izini bulunmaz. @akıner 'in dediği gibi ya Keylogger bulaştı yada trollüyorsun.

Bir moderatörün şifrenizi görme yada bilgisayarınıza girme izini bulunmaz. @akıner 'in dediği gibi ya Keylogger bulaştı yada trollüyorsun.
Ben moderatörlerin hesaba girip mesajları değiştirmesinden bahsetmiyorum. Mesajları düzenleme yetkilerinin olduğunu düşünüyorum.

Eğer hakaret içeren bir yazı ise silmeleri gayet normaldir.
Silmelerinden bahsetmiyorum, Düzenlemelerinden bahsediyorum. Dün bir moderatör'ün bir konuyu düzenlediğini gördüm.
Screenshot_1.png

Bahsettiğim konu bu Konu.
Konuları düzenleyebiliyorlarsa mesajları neden düzenleyemesinler?

bunu gördükten sonra bida bu foruma gelmicem olum bune bişey yazıcan adam degiştirecek hayırdır biz oyuncakmıyız kardeş

Eğer kurallara aykırı birşey var ise değiştirilmesi normal.Eğer sorunlu birşey olduğunu düşünüyorsanız forum desteğe konu açmanız gerekir.

Moderatörler kişilerin mesajlarını keyfi olarak değiştiremezler. Bahsettiğiniz konudaki düzenleme tamamen forum kullanıcısının konusunun daha iyi görünmesi amacı ile yapılmıştır. Ek olarak o konudaki yazılar değiştirilmemiş olup sadece ekleme yapılmıştır. Eklemede görünenler ise kalın harflerle yazılan yazılardır.

Konuyu amacından saptırmayın.

Moderatörler özel mesajlarınızı bile görebilirler. Düzenleyip düzenlememek kurallar çerçevesinde onlara kalmış bir durum. Trollemek amacıyla hiçbir forum üst yetkilisi böyle bir şey yapmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl