Virüs?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Senpai
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.594
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vallaha kardeşim Java Script C++ biliyorum diyorsan bunu da kendin çözersin artık. Forum adminlerinden birinin trollüyor olma olasılığı var mı bilmiyorum ama bence Task Manager'den bi bak çalışan şeylere, malwarebytes indirip bilgisayarını bir taratmanı öneririm.

Edit:
Bence kesinlikle modlardan veya adminlerden biri seni trollüyor.
Moderatör lerin böyle bir yetkisi yok olsa bile kimse forundaki kimseyi trollemez. Adminler böyle birşey yapmaz. Senin dedigin "herturlu" olayından daha gerçek hiçbir yetkili trollemez.

Eğer kurallara aykırı birşey var ise değiştirilmesi normal.Eğer sorunlu birşey olduğunu düşünüyorsanız forum desteğe konu açmanız gerekir.
Kurallara aykırı hiçbir şey yoktu, hatta mesaj düzenlemesi olamaz çünkü yazdığım mesaj değişmedi yeni bir mesaj atıldı adıma.

Vallaha kardeşim Java Script C++ biliyorum diyorsan bunu da kendin çözersin artık. Forum adminlerinden birinin trollüyor olma olasılığı var mı bilmiyorum ama bence Task Manager'den bi bak çalışan şeylere, malwarebytes indirip bilgisayarını bir taratmanı öneririm.

Edit:
Bence kesinlikle modlardan veya adminlerden biri seni trollüyor.
Yazılım diline hakim olmak eşzamanlı kimin ne yaptığını nasıl yaptığını bilme kabiliyeti vermiyo ne yazık ki:/

Rat veya BotNet ile kontrol altındasın lütfen bilgisayardan uzaklaş yoksa tüm bilgilerini ifşa ederim.
Eğer virüs yeseydin heryerde karşına çıkardı ve webcam den tut bir çok şeyini virüs sahibi kullanabilirdi internetinden tut bilgisayarının güç kaynağına kadar.

(Şaka amaçlıdır)

istersen bilgisayarına bir format at.

Benimde başıma gelmişti ama sonradan çok yakın bir arkadaşımın yazdığını öğrendigimde çok rahatlamıştım çünkü bilgisayarımda çok önemli bilgiler var.. :8​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl