Çözüldü VipZero yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Balo41

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
4
Minecraft
Balo4141
VipZeroyu sunucuma kurdum şöyle bir sorunum var:
givevip ile vip verdiğimde tabda vip olarak gözüküyor ama sohbette vip tagı gözükmüyor aynı zamanda skorboardda da vip verilmeden önceki rütbesi neyse o gözüküyor nasıl çözebilirim

Merhabalar bu sorunu bizzat kendi sunucumda yaşadım. Vip vereceğiniz şahısa oyuncu grubu yapın. Daha sonra vipi komutla verin. Sorun çözülmüştür. Eğer sorun çözülmediyse buraya tekrardan belirtmeyi unutmayın. Bu yardımın karşılığında ''En İyi Cevap'' iyiliğinizi bekliyorum.

Merhabalar bu sorunu bizzat kendi sunucumda yaşadım. Vip vereceğiniz şahısa oyuncu grubu yapın. Daha sonra vipi komutla verin. Sorun çözülmüştür. Eğer sorun çözülmediyse buraya tekrardan belirtmeyi unutmayın. Bu yardımın karşılığında ''En İyi Cevap'' iyiliğinizi bekliyorum.
Maalesef sorunum çözülmedi '':/''

VipZero config.yml'den Vip grubunun adını doğru yazmanızı istiyorum. Sorun çözülmes ise yeniden mesaj burakın.

VipZero config.yml'den Vip grubunun adını doğru yazmanızı istiyorum. Sorun çözülmes ise yeniden mesaj burakın.
Düzgün yazdığımı tekrardan kontrol ettim düzgün yazmışım ama sorun çözülmedi hala

Böyle bir grup var mı ?

GroupManager den kontrol ettim gruplar var ve isimlerini vipzero ya doğru yazdım
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Sorun anlam veremediğim bir şekilde çözüldü nasıl çözüldüğünü bende anlamadım :D

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl