Vipzero'nun vip alınca oyuncuyu vip grubuna atmadığını söylüyor.Dostum sorunların lütfen daha açıklayıcı bir şekilde olsun. Hiç bir şey anlaşılmıyor. Ne sorunun var ? Ne istiyorsun ? hiç bir şekilde cevaplayamıyoruz verdiğin bu bilgilerle.
EvetPeki süre bitince otomatik olarak grubtan cikarirmi ?
Ceko37#9713
Tamam elektrikler gelince deneyeceğin[DOUBLEPOST=1518346457,1518342653][/DOUBLEPOST]Peki Şöyle bişey varmı Mesala Oyuncu Vip aldı Oyuncuyu Vip Grubuna Aldı Daha Sonra Süresi Dolmadan Vip++ Aldı Oyuncuyu Vip++ Grubuna Eklemiyor eklemesini nasıl yapabilirm ?[DOUBLEPOST=1518348939][/DOUBLEPOST]Tekrar Detaylıca AnlatıyımEvet
default_group: oyuncu
Oyuncu yazdıysan oyuncu grubuna atar bitince
Her vip grubu için manuadd ekliceksin en son aldığı vipin grubuna atar zatenTamam elektrikler gelince deneyeceğin[DOUBLEPOST=1518346457,1518342653][/DOUBLEPOST]Peki Şöyle bişey varmı Mesala Oyuncu Vip aldı Oyuncuyu Vip Grubuna Aldı Daha Sonra Süresi Dolmadan Vip++ Aldı Oyuncuyu Vip++ Grubuna Eklemiyor eklemesini nasıl yapabilirm ?[DOUBLEPOST=1518348939][/DOUBLEPOST]Tekrar Detaylıca Anlatıyım
Kişi Vip aldı ve daha sonra vip+ aldı Bu Kişiyi vip+ grubuna aktarmıyor
Şöyle Denedim başka sorun çıktı Adama vip vermeden önce /rvip oyuncuadı yazdıktan sonra oyuncuya vip versin diye ayarladım bu seferde şöyle bir sorun oldu Adam tekrar 30 günlük vip aldığında adamın vip süresi uzaması yerine adamın vip'ı sıfırlanıyor ve tekrar 30 gün oluyor
Bunu Nasıl Ayarlayabilirim ?
Ceko37#9713
Her vip grubu için manuadd ekliceksin en son aldığı vipin grubuna atar zaten
Öyle Denedim Olmadı Bi tekrar Denicem
Denedim Konsola Hata Geliyor
[14:33:24 INFO]: Player not found!
[14:33:24 INFO]: /manuadd <player> <group> | optional [world]
%player% değil @player
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!