Çözüldü Vipzero Vip grubuna eklemiyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cemil37
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.325
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cemil37

Altın Benim Yeni Sevgilim
Elmaslar
112
Minecraft
Ceko37

Discord:

Ceko37#9713

Vipzero Vip grubuna eklemiyor Bu sorunu Nasıl Düzeltebilirim ?

Vip alınca girilen komutlar bölümüne manuadd @Player vipadı diye eklemen lazım

Dostum sorunların lütfen daha açıklayıcı bir şekilde olsun. Hiç bir şey anlaşılmıyor. Ne sorunun var ? Ne istiyorsun ? hiç bir şekilde cevaplayamıyoruz verdiğin bu bilgilerle.

Dostum sorunların lütfen daha açıklayıcı bir şekilde olsun. Hiç bir şey anlaşılmıyor. Ne sorunun var ? Ne istiyorsun ? hiç bir şekilde cevaplayamıyoruz verdiğin bu bilgilerle.
Vipzero'nun vip alınca oyuncuyu vip grubuna atmadığını söylüyor.

Evet
default_group: oyuncu
Oyuncu yazdıysan oyuncu grubuna atar bitince
Tamam elektrikler gelince deneyeceğin[DOUBLEPOST=1518346457,1518342653][/DOUBLEPOST]Peki Şöyle bişey varmı Mesala Oyuncu Vip aldı Oyuncuyu Vip Grubuna Aldı Daha Sonra Süresi Dolmadan Vip++ Aldı Oyuncuyu Vip++ Grubuna Eklemiyor eklemesini nasıl yapabilirm ?[DOUBLEPOST=1518348939][/DOUBLEPOST]Tekrar Detaylıca Anlatıyım

Kişi Vip aldı ve daha sonra vip+ aldı Bu Kişiyi vip+ grubuna aktarmıyor
Şöyle Denedim başka sorun çıktı Adama vip vermeden önce /rvip oyuncuadı yazdıktan sonra oyuncuya vip versin diye ayarladım bu seferde şöyle bir sorun oldu Adam tekrar 30 günlük vip aldığında adamın vip süresi uzaması yerine adamın vip'ı sıfırlanıyor ve tekrar 30 gün oluyor

Bunu Nasıl Ayarlayabilirim ?

Son düzenleme:
Tamam elektrikler gelince deneyeceğin[DOUBLEPOST=1518346457,1518342653][/DOUBLEPOST]Peki Şöyle bişey varmı Mesala Oyuncu Vip aldı Oyuncuyu Vip Grubuna Aldı Daha Sonra Süresi Dolmadan Vip++ Aldı Oyuncuyu Vip++ Grubuna Eklemiyor eklemesini nasıl yapabilirm ?[DOUBLEPOST=1518348939][/DOUBLEPOST]Tekrar Detaylıca Anlatıyım

Kişi Vip aldı ve daha sonra vip+ aldı Bu Kişiyi vip+ grubuna aktarmıyor
Şöyle Denedim başka sorun çıktı Adama vip vermeden önce /rvip oyuncuadı yazdıktan sonra oyuncuya vip versin diye ayarladım bu seferde şöyle bir sorun oldu Adam tekrar 30 günlük vip aldığında adamın vip süresi uzaması yerine adamın vip'ı sıfırlanıyor ve tekrar 30 gün oluyor

Bunu Nasıl Ayarlayabilirim ?
Her vip grubu için manuadd ekliceksin en son aldığı vipin grubuna atar zaten

Her vip grubu için manuadd ekliceksin en son aldığı vipin grubuna atar zaten

Öyle Denedim Olmadı Bi tekrar Denicem

Denedim Konsola Hata Geliyor

[14:33:24 INFO]: Player not found!
[14:33:24 INFO]: /manuadd <player> <group> | optional [world]

Son düzenleme:
Öyle Denedim Olmadı Bi tekrar Denicem

Denedim Konsola Hata Geliyor

[14:33:24 INFO]: Player not found!
[14:33:24 INFO]: /manuadd <player> <group> | optional [world]
PHP:
%player% değil @player

Peki Diyelim adam vip++ aldı sonrada vip aldı vip++ grubunun tagını Gösterme Şansımız Varmı Yoksada Konu Kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl