▶ /vipol Herkez VİP Gel Sende VİP Ol 26 Rütbeli Hileli Faction Suncu +25 Online

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HayatiPRO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.860

Sunucu Nasil ?

• Güzel Oynanılabilir Durumda

Oy: 1 20,0%
  • Kötü Ama Geliştirilebilir

Oy: 4 80,0%

• Kullanılan toplam oy
    5
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eksik Map larda size yardımcı olabilirim Oyuncu Adım Wizzy1301[DOUBLEPOST=1515611336,1515605639][/DOUBLEPOST]sunucu kapalı !

Bazı eksikleriniz var build idare eder paketinizin tam içinde hangi pluginler var vs. bilmediğimden birşey diyemeyeceğim ancak başka bir sunucuda reklam yapmanda bir mesele varsa o sunucuda yap birşey demeyeceğim fakat meselen olmadığın sunucuya karışmaman dileğiyle yani örneğin ben sunucu açacağım reklam yapmaman dileğiyle forumdan toplarsan daha iyi olur çünkü başka sunucudan adam çalarsan bunun anlamı karşı tarafın yapmış olduğu reklam emeğinin hırsızı oluyorsun demek ayrıca sunucunda 26 rütbe olması arkadaşın dediği gibi çok kötü insanlar sıkılabilir örneğin bende 15 rütbe var son olarak opfaction olmanızdan hiç hoşlanmadım yani demek istediğim insanların kendini geliştirirerek klan mücadeleleri vs. oynamaları daha güzel olur düşünün opfaction sunucusunda 10 dakika sonra 500 elmas block geliyor ve satıp zengin oldunuz fakat hemen gelişiyorsun ve hiçbir emeğin olmadığı için çok sıkılıyor insan bu yüzden op sunucular sevmiyorum ve sunucunun tasarımında metin2 ne alaka anlamadım :D ayrıca hilenin serbest olması saçma. spigotda birçok para ile satılan süper güçlü koruma pluginleri mevcut. satın alabilirsin para biriktirip 1 tl bile bulsan biriktirerek almanı tavsiye ederim. iyi forumlar!

Çok gereksiz bir sunucu olmuş. Ne kadar acaleye de gelse ne kadar saçma sapanda olsa sunucuda bu kadar şematik fazla zaten mimarilerin hepsi alıntıysa plugin paketini düşünmek istemiyorum bile. Hilenin olması zaten başlı başına bir saçmalık, sırf oyuncu kaybetmemek için böyle bir yola başvurmanız sizin insanların emeklerini ve paralarını sömüreceğiniz anlamından başka bir anlam taşımıyor. Bir işi sırf kolay yoldan yapacaksanız hiç yapmayın daha iyi olur hem kendinize hemde insanlara eziyet etmezsiniz.​

Hileli sunucuları asla desteklemiyorum ve desteklemiyeceğimde , para kazanma üzerine kurulmuş amatör bir sunucu.
Sırf hileli olduğu için ufak yaştaki arkadaşlarımız dolucak sunucuya ve günde 2 3 tl olan harçlıklarını biriktirerek size yediricekler... Üzücü ve acı ama gerçek bu. günahı kendi boynunuza.
Haklısın Can Kardeşim. Sonuna Kadar EMEK İLE Kasılmış bir sunucu nerede. ve hileyle VIP Alıp Önderlik yapılan sunucu boş sunucu. :) İYİ FORUMLAR.[DOUBLEPOST=1515621635,1515621577][/DOUBLEPOST]
Hileli sunucuları asla desteklemiyorum ve desteklemiyeceğimde , para kazanma üzerine kurulmuş amatör bir sunucu.
Sırf hileli olduğu için ufak yaştaki arkadaşlarımız dolucak sunucuya ve günde 2 3 tl olan harçlıklarını biriktirerek size yediricekler... Üzücü ve acı ama gerçek bu. günahı kendi boynunuza.
Haklısın Can Kardeşim. Sonuna Kadar EMEK İLE Kasılmış bir sunucu nerede. ve hileyle VIP Alıp Önderlik yapılan sunucu boş sunucu. :) İYİ FORUMLAR.
Değerli Yorumunuz İçin Teşekür Ederiz Ama farkında İseniz Gelişmemiz için reklama İhtiyacımız Var !
Ne Demek Sizinde gelişme hakkınız var. Ulan hiç mi utanmıyorsunuz ''KUL HAKKI'' yemekden. İnsan be insan adam para döküyor sen 3-5 Karaktersizle reklam atıyorsun YAZIK @KONU KİLİT.

Kardesim Sunucunuz'a Mimar Alımı Mevcut Bildigim Kadarıyla Sunucunuza Guzellik Acısın'dan Ben Yardımcı Olacagım
Skype Eklerseniz Sizinle Detaylı Goruselim.

Iyi Gunler Dilerim.

Ne Demek Sizinde gelişme hakkınız var. Ulan hiç mi utanmıyorsunuz ''KUL HAKKI'' yemekden. İnsan be insan adam para döküyor sen 3-5 Karaktersizle reklam atıyorsun YAZIK @KONU KİLİT.
Kardeşim Birincisi Uslubüne Dikkat et "Ulan" Diye Bir Kelimeyi Kendine Yakıştırabiliyormusunuz !
İkincisi "BroverNetwork" İsmli sunucuda Bir Zamanlar Aynısını benim Arkadaşımın Sunucusunda Aynısını Yaptı

Atalarımızda Ne Güzel Demiş "Eden Bulur !"

Özen gösterilmeli

Sunucı geliştirmeye açık olmalı. Zamanla taşlar yerine oturur. Başarılar dilerim.

Sunucun Mapların Alıntı Galiba Suncuuda Cok Fazla Kendinze Özgü Bir Sistem Görmedik Kusura Bakmayın. Kendi Maplarınızı Yapın Emek Verin Gerisi Gelir.

rOdJ4V.png

Sistemleri çeşitlendirmeli, buildler sizin olmasa bile daha iyi kullanılmalı. Ve katiliyorum rütbe miktarini bence baya bi fazla yapabilirsiniz. Sunucunuzu orjinal kılmalısın

LG-H525 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl