Çözüldü VİP Otomatik Gidiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cüneyt Sarıkurt

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
_BatuGamerHD13_
Beyler sunucuda birisine VİP veriyoruz ama girip çıktığında yetkisi kayboluyor yardım edermisiniz ?

Son düzenleme:
Yetki derken op mu ?

Yoksa gurup mu

Eğer gurup ise plugin adı atarmısınız.

Ekli dosyayı görüntüle 51671
Groupmanager ile birine yetki verdiğinizde kaydedilir. Kişinin ismini aratın grubunda hala vip yazmaktamı?
Aratmanız geren bölüm Users.yml'dir.

Ekli dosyalar

• 1543949402307.png
    1543949402307.png
    12,6 KB · Görüntüleme: 167
vip öyle verilmez
istersen yardımcı olurum
pixselvip plugini var onu indir.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

komut var mesela
-/addvip isim vipismi gün
daha kolay vip veririn
hatta o komutu yazınca
adamla item felanda geliyor

arkadaslar bakin soyle soyliyim ben size hatayi Ben birine VIP veriyorumya Oyundan cik gir yapiyor /login sifre yapiyor ve 2 3 saniye sonra OYUNCU oluyor otomatik oalrak
MVIP yetkisi disinda VIP VIP+ MVIP+ bu ucunde oyuna girip login yapinca gidiyor ama MVIP gitmiyor :/

arkadaslar bakin soyle soyliyim ben size hatayi Ben birine VIP veriyorumya Oyundan cik gir yapiyor /login sifre yapiyor ve 2 3 saniye sonra OYUNCU oluyor otomatik oalrak
MVIP yetkisi disinda VIP VIP+ MVIP+ bu ucunde oyuna girip login yapinca gidiyor ama MVIP gitmiyor :/

discord var mı ?
Toddingram_freakout_a-1-.gif

Peki şöyle birşey söylüyeyim oyuncuya vip verince veya oyuncu çıkıp girince ya da Serveri açınca bir hata veriyor mu?

Oda olmadı plugin i silip yeni bir sürüm indir.

halledim agalar cok sagolun sorun sundaydi pixel vip ve group manadagdeki vipler ust uste dusuyodu isim farkliligi gerekiyormus :D

Beyler çözdüm sorunu group manager yerine
PixelVip'i kullanıyorum öle bişi olmuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl