Tanıtım Violet CPvP [32x] V3 Texture Pack Tanıtımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Netherite ve Diamond eşyalar çok güzel görünüyor. Benim gözümde harikalar. Bundan kaynaklı onunda tanıtılmasını ve vurgulanmasını istiyorum. Umarım güzel bir tanıtım olur sabırsızlıkla bekliyorum. <3
Bu tanıtım da , söylediklerinizi dikkate alacağım. Başka önerileriniz olursa tüm konularımın altına yazabilirsiniz. Diamond ve netherite eşyaların hangi özelliklerini beğendiğinizi yazabilir misiniz ?

Sade ve şık bir tasarımın en önemli özelliklerinden biri gibi geliyor bana. görselliğin sadeliği ve zarafetine bayılıyorum. Bu karmaşadan uzak durarak dingin bir atmosfer yaratıyor gibi geliyor bana. Özellikle büyülerin parlak olmaması, bu da, görsel öğelerin arka planda kalarak ana içeriğe odaklanmayı kolaylaştırıyor gibi geliyor bana.

Sade ve şık bir tasarımın en önemli özelliklerinden biri gibi geliyor bana. görselliğin sadeliği ve zarafetine bayılıyorum. Bu karmaşadan uzak durarak dingin bir atmosfer yaratıyor gibi geliyor bana. Özellikle büyülerin parlak olmaması, bu da, görsel öğelerin arka planda kalarak ana içeriğe odaklanmayı kolaylaştırıyor gibi geliyor bana.
Bu özellikleri ; pvp açısından mı , yoksa normal oyunda kullanış açısından mı değerlendiriyorsunuz ?

Bu özellikleri ; pvp açısından mı , yoksa normal oyunda kullanış açısından mı değerlendiriyorsunuz ?
PvP açısından bakıldığında, estetik ve tasarımın önemi oldukça büyükdür benim için. Benim biriyle savaştığım anda görsel öğelerin kalitesi ve çekiciliği oyun deneyimim için çok önemi olduğunu düşünüyorum. Daha güzel ve etkileyici bir tasarım, beni pvp esnasında daha adranalinli ve gaza getiriyor.

PvP açısından bakıldığında, estetik ve tasarımın önemi oldukça büyükdür benim için. Benim biriyle savaştığım anda görsel öğelerin kalitesi ve çekiciliği oyun deneyimim için çok önemi olduğunu düşünüyorum. Daha güzel ve etkileyici bir tasarım, beni pvp esnasında daha adranalinli ve gaza getiriyor.
Bu yorumunuzu dikkate alacağım. Texture pack'te bir şey değiştirmek isteseydiniz , bu ne olurdu ? ( Konumun içine koymak için soruyorum. )

Rica ederim kaynak paketini sadece discord üzerinden mi alabiliyoruz ?
Tarayıcınızdan , texture pack'in adını yazın. Ardından çıkan Youtube videolarının açıklamasında bulabilirsiniz.

Bu yorumunuzu dikkate alacağım. Texture pack'te bir şey değiştirmek isteseydiniz , bu ne olurdu ? ( Konumun içine koymak için soruyorum. )
Totemler gözüme güzel gelmiyordu. Totemler değiştirilebilir. Daha böyle mayhoş daha estetik olabilir. Sizce?

Tarayıcınızdan , texture pack'in adını yazın. Ardından çıkan Youtube videolarının açıklamasında bulabilirsiniz.
Yazdığınız konuyu düzenleyip Youtube linkinide atabilir misiniz? Konunuzun daha iyi görünmesi ve daha açıklayıcı, kolay anlaşılması için. Teşekkürler.

Totemler gözüme güzel gelmiyordu. Totemler değiştirilebilir. Daha böyle mayhoş daha estetik olabilir. Sizce?
Bence , Netherite kılıç ile elmas kılıç aynı estetik şekilde tasarlanabilirdi. Normalde vanilla görünüş sever misiniz ? Biraz sade bir şekilde tasarlanmışa benziyor.

Video çok iyiye benziyor. Belirtmediğiniz şey ise altınların daha iyi gözüktüğü. Keşke video türkçe olsaydı...
Ne yazık ki ; Türk içerik üreticileri , bu şekilde paylaşım yapmıyor. Texture pack'lerin TR'de EU'dan daha çok yaygın olmasına rağmen bu göz ardı ediliyor.

Ne yazık ki ; Türk içerik üreticileri , bu şekilde paylaşım yapmıyor. Texture pack'lerin TR'de EU'dan daha çok yaygın olmasına rağmen bu göz ardı ediliyor.
Çok üzüldüm... Keşke Türkçe içerik üreticileri böylee texture pack tanıtsalar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl