Tanıtım Violet CPvP [32x] V3 Texture Pack Tanıtımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ustagost

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
85
Minecraft
Ustagost

Discord:

Ustagost

Violet CPvP [32x] V3 Texture Pack Tanıtımı
Bu texture pack , oyundaki görsel öğeler için tasarlanmış texture packlerden biridir. Görsel unsurları , özelleştirerek sunulan bu texture packte , daha iyi bir oyun deneyimi için tasarlanmıştır. Texture packin içerisinde , CPvP'de ( Kristal patlatarak oynalınan savaş türü ) daha iyi bir performans sağlamanız için yapılmıştır. Oyundaki kristalleri , netherite zırhları ve aletleri , elmas zırh ve aletleri , altın elmayı , obsidyen gibi bir çok eşyayı özelleştiryor. Bunun yanında alakasız olan şeyleride 32x tasarlanmış olarak sunuyor. Bu sayede size daha kaliteli bir oyun deneyimide sunmuş oluyor.

Texture Pack Nasıl Kullanılır ?
Seçtiğiniz texture packi indirin. İndirdikten sonra oyundan esc tuşuna basın. Kaynak Paketlerin'e tıklayın. Sonra , paket klasörünü aça tıklayın. Paket klasörüne seçtiğiniz texture packi içerisine yerleştirin. Eğer bu gösterilen özellikler sunulmazsa , optfine kurmayı deneyin. Bu seferde olmazsa klasörü ayıklayın.

Violet CPVP [32x] Packinin Özellikleri
1 - Görsel Unsurlar
CPvP oynarken daha iyi bir görünüş ile daha iyi bir pvp atmanız için kullanılabilir. Hem de diğer eşyalar 32x olduğundan dolayı , normal oynarkende kullanabilirsiniz.

2 - Desteklediği Sürümler
Bu texture pack , 1.16.5 , 1.17 , 1.18.2 , 1.19 sürümlerinde desteklemektedir. Ancak başka sürümlerde de kullanabilir. Bu texture pack , saymadığım sürümlerdede sorunsuz şekilde çalışabilir.

3 - Violet CPvP [32x] V3'inin , Diğer Texture Packlerden Farkı
Bu texture pack , cpvp'de oyununun görsel unsurlarını daha iyi hale getirir. Bu sayede , Minecraft'ın içerisinde bu görselleri görmek , daha iyi pvp atmanıza yardımcı olabilir. Bununla birlikte , Cpvp oynamazken de 32x çözünürlük olarak kullanabilirsiniz. Bu sayede texture pack değiştirmeden 32x olarak oynarsınız.

1730587434629.webp
1730587623657.webp
2024-11-02_22.26.11.webp

Konu Sonu
Bu texture pack sayesinde , daha iyi CPvP ( Kristal patlatarak oynalınan savaş türü ) oynayabilirsiniz. Bunun dışında çok yönlü olması ( 32x olarak da özellik sunması ) gibi bir avantajda bulunuyor. CPvP oynayanlar için tercih edilebilecek bir düzeyde texture pack olarak karşınıza çıkıyor.

İndirmek için: ( Açıklamasında bulabilirsiniz. )

Son düzenleme:
Elinize sağlık Ustagost Bey, Cidden çok güzel texture pack. İndirmeyi düşünüyorum. Texture Pack önerilerinizin devamını bekliyor olacağım.

İyi Forumlar dilerim. <3

Elinize sağlık Ustagost Bey, Cidden çok güzel texture pack. İndirmeyi düşünüyorum. Texture Pack önerilerinizin devamını bekliyor olacağım.

İyi Forumlar dilerim. <3
Nereden indireceğinizi biliyor musunuz ?

Hayır efenim, gönderebilir misiniz?

Hayır efenim, gönderebilir misiniz?
İlk olarak discord platformundan discord.gg/texturepack url'sinden discord sunucusuna katılın. Ardından texture pack'in adını taşıyan kanaldan , texture pack'i indirin.

Discorda giriş sağladım sunucuyada katıldım fakat kategoriyi bulamadım hangi kategoride

Çok hoş bir texturepack'e benziyor diğer önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyor olacağım :heart:

Teşekkür ederim? V4'ü çıkacak mı?
Sanırsam çıkmayacak. İsterseniz diğer kategori olan '' Diamond Packs '' kategorisine de göz atabilirsiniz. Bu sayede daha iyi texture pack'leri de bulabilirsiniz. Sevdiğiniz texture pack'i bana yazarsanız , tanıtımını da yapabilirim.

Sanırsam çıkmayacak. İsterseniz diğer kategori olan '' Diamond Packs '' kategorisine de göz atabilirsiniz. Bu sayede daha iyi texture pack'leri de bulabilirsiniz. Sevdiğiniz texture pack'i bana yazarsanız , tanıtımını da yapabilirim.
Tabiiki tanıtırsanız çok sevinirim. Faith texture packini tanıtır mısınız?

Tabiiki tanıtırsanız çok sevinirim. Faith texture packini tanıtır mısınız?
Tabi ki , başka isteğin olursa da yazabilirsin. Bu texture pack'te beğendiğiniz özellikleride yazarsanız , daha iyi bir şekilde kullanıcı yorumuyla tanıtabilirim.

Netherite ve Diamond eşyalar çok güzel görünüyor. Benim gözümde harikalar. Bundan kaynaklı onunda tanıtılmasını ve vurgulanmasını istiyorum. Umarım güzel bir tanıtım olur sabırsızlıkla bekliyorum. <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl