Çözüldü VILDORIS - VIERSAX VE ORTAĞI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Rizaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.153
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konuyu çok fazla okumaya midem kaldırmadı. Ergen chatinden gözüm yandı. "Dava aç dedim" gibi cümleler falan. Mağdur arkadaşım bana discorddan ulaşırsan davanın açılış masrafları, avukat masrafları gibi şeyleri ben üstleneceğim. Bilişim hukuku üzerine uzmanlaşmış, sayısız davayı gözü kapalı emanet ettiğim avukatımız ile beraber.

Ayrıca şunu da eklemek istiyorum. Vildoris'in R10 hesabı neden Kerem'in üzerine? Kerem istifa etti ise neden R10 hesabı hala onda? :D

Konuyu çok fazla okumaya midem kaldırmadı. Ergen chatinden gözüm yandı. "Dava aç dedim" gibi cümleler falan. Mağdur arkadaşım bana discorddan ulaşırsan davanın açılış masrafları, avukat masrafları gibi şeyleri ben üstleneceğim. Bilişim hukuku üzerine uzmanlaşmış, sayısız davayı gözü kapalı emanet ettiğim avukatımız ile beraber.

Ayrıca şunu da eklemek istiyorum. Vildoris'in R10 hesabı neden Kerem'in üzerine? Kerem istifa etti ise neden R10 hesabı hala onda? :D
Allah'a sövüp "burası laik ülke moruk" diyen bir kanzi. Gerekli işlemlerin yapılması lazım bu çocuk hakkında.

Allah'a sövüp "burası laik ülke moruk" diyen bir kanzi. Gerekli işlemlerin yapılması lazım bu çocuk hakkında.
Allaha sövme konusunda açıkçası yorum yapmayacağım. Herhangi bir dini görüşüm olmadığı için benim buna yorum yapmam yanlış olacaktır. Hassasiyeti olan arkadaşların ekran görüntüleri varsa (dediğim gibi okuyamadım bile mesajları, ergenlik akıyordu.) yaşı fark etmeksizin karakola ya da savcılığa ekran görüntüleriyle başvurabilir. Birçok kişi aynı anda başvurursa dosyalarınız birleştirilerek işlem sağlanacaktır.

Piyasa bu tarz çoluk çocuğa kaldığı için zaten durum bu şekilde. 13-14 yaşında da olsa bir kişinin üzerine tehditle çökmeye çalışıyorlarsa o firmaya da, o sunuculara da çökerler. Veri merkezinden çıkarmazlar o sunucuları. Ha, kiralıksa kiraladığı yerin hizmet şartları incelenir suspend edilir. Türkiye burası, laik ülke, hukuk hukuku bilenlerin yanında.

Ucuz diye PenDC'ye 2 sunucu atan herkes ya da PenDC'de olan bir firmadan sunucu kiralayan herkes host açıyor. (Kerem'in iddiasına göre Kerem kurmuş burayı.) 2 Sunucu ile host açmak olsaydı bu işler keşke...

Allaha sövme konusunda açıkçası yorum yapmayacağım. Herhangi bir dini görüşüm olmadığı için benim buna yorum yapmam yanlış olacaktır. Hassasiyeti olan arkadaşların ekran görüntüleri varsa (dediğim gibi okuyamadım bile mesajları, ergenlik akıyordu.) yaşı fark etmeksizin karakola ya da savcılığa ekran görüntüleriyle başvurabilir. Birçok kişi aynı anda başvurursa dosyalarınız birleştirilerek işlem sağlanacaktır.

Piyasa bu tarz çoluk çocuğa kaldığı için zaten durum bu şekilde. 13-14 yaşında da olsa bir kişinin üzerine tehditle çökmeye çalışıyorlarsa o firmaya da, o sunuculara da çökerler. Veri merkezinden çıkarmazlar o sunucuları. Ha, kiralıksa kiraladığı yerin hizmet şartları incelenir suspend edilir. Türkiye burası, laik ülke, hukuk hukuku bilenlerin yanında.

Ucuz diye PenDC'ye 2 sunucu atan herkes ya da PenDC'de olan bir firmadan sunucu kiralayan herkes host açıyor. (Kerem'in iddiasına göre Kerem kurmuş burayı.) 2 Sunucu ile host açmak olsaydı bu işler keşke...
Benim de dini inancım yok ancak dini bir değere sövmek apaçık salaklıktır, ergenliktir. Bunun laiklik ile de hiçbir ilgisi yok.

Şu anda iki tarafla da iletişime geçemiyoruz destekleriniz için teşekkür ederim umarım forumda ağır bir ceza alırlar :)

Konuya 13-14 yaş gibi yorum yapanlar;
18 Yaşın altındaki bir bireyin Şirket açması gereklilikleri yerine getirmez.

Forumda ceza konusuna gelecek olursak, forumdan 1 öteye, veya bir geriye gelemiyorsun.
Vildoris firmasının yaptığı bir dolandırıcılık durumu yok.

Veri merkezinden çıkaramazlar o sunucuları lafı komiğimize gitti;
Sunucular tarafımıza yani şirkete ait olup;
Ödemelerde veri merkezine yapıldığı için ne olursa olsun giderek çıkartabiliriz veya kargo isteyebiliriz.

daha fazla bu konu hakkında konuşmayacağız firma olarak;
Hiçbir müşterimizden bu şekilde yorumlar, dolandırıldım gibi birşey göremezsiniz.
iyi günler dileriz.

Tam olarak mağdur olunan konu nedir?
Daha doğrusu;
Vildoris firmasının mağduriyet bıraktığı konu nedir?
Kerem KAYA Şahsı suç işlemiştir, bu mağdur kişi ile onun arasında;
Konuda neden her yerde VİLDORİS BİLİŞİM Adı kullanılmış?

Tam olarak mağdur olunan konu nedir?
Daha doğrusu;
Vildoris firmasının mağduriyet bıraktığı konu nedir?
Kerem KAYA Şahsı suç işlemiştir, bu mağdur kişi ile onun arasında;
Konuda neden her yerde VİLDORİS BİLİŞİM Adı kullanılmış?
Nisan ayında dolandırıcılığa başvuruyor Kerem adlı arkadaş :) Vildoris'in zaten yapabildiği dolandırıcılık başka bir müşteri arasında biz sadece bahsettik isteğiniz üzere kaldırdık, Hem paramızı hemde oyun ve discord sunucumuzu çalmaya çalışıyor tabii bir yere kadar sahte ad soyad verdiğimiz için sorgudan çıkmıyor ve Türkiye Cumhuriyetinde böyle bir vatandaş yok diyor :) Konunun başında zaten gerekli kanıtlar var Vildoris'in eklenme sebebi Nisan ayında hala senin devralmış olmana rağmen Vildoris adının kullanılarak dolandırıcılığa başvurulmasıdır.

1721670738376.png

Nisan ayında dolandırıcılığa başvuruyor Kerem adlı arkadaş :) Hem paramızı hemde oyun ve discord sunucumuzu çalmaya çalışıyor tabii bir yere kadar sahte ad soyad verdiğimiz için sorgudan çıkmıyor ve Türkiye Cumhuriyetinde böyle bir vatandaş yok diyor :) Konunun başında zaten gerekli kanıtlar var Vildoris'in eklenme sebebi Nisan ayında hala senin devralmış olmana rağmen Vildoris adının kullanılarak dolandırıcılığa başvurulmasıdır.

Tam olarak vildoris adının kullanıldığı yer neresi?

Konuya 13-14 yaş gibi yorum yapanlar;
18 Yaşın altındaki bir bireyin Şirket açması gereklilikleri yerine getirmez.

Forumda ceza konusuna gelecek olursak, forumdan 1 öteye, veya bir geriye gelemiyorsun.
Vildoris firmasının yaptığı bir dolandırıcılık durumu yok.

Veri merkezinden çıkaramazlar o sunucuları lafı komiğimize gitti;
Sunucular tarafımıza yani şirkete ait olup;
Ödemelerde veri merkezine yapıldığı için ne olursa olsun giderek çıkartabiliriz veya kargo isteyebiliriz.

daha fazla bu konu hakkında konuşmayacağız firma olarak;
Hiçbir müşterimizden bu şekilde yorumlar, dolandırıldım gibi birşey göremezsiniz.
iyi günler dileriz.
Burda Kerem adlı arkadaşa olay 2 gündür olmasına rağmen bu forumda bu konu aydınlanınca gerçekler gün yüzüne çıkınca istifa etmesini talep ettiniz, bu konu açılmasa kim bilir ciddiye almadan şaklabanlık yapmaya devam edecektiniz, Üstte bıraktığım spoiler'ın içerisinde "Vildoris ve Viersax güvencesiyle" yazılan ekran görüntüsü mevcuttur.

Burda Kerem adlı arkadaşa olay 2 gündür olmasına rağmen bu forumda bu konu aydınlanınca gerçekler gün yüzüne çıkınca istifa etmesini talep ettiniz, bu konu açılmasa kim bilir ciddiye almadan şaklabanlık yapmaya devam edecektiniz, Üstte bıraktığım spoiler'ın içerisinde "Vildoris ve Viersax güvencesiyle" yazılan ekran görüntüsü mevcuttur.

Bu zamanlar Vildoris IT Servisi olarak değil, yazılım servisi olarak çalışıyordu.
Vildoris bilişim teknolojileri ile ilgisi yoktu.

Ayrıca bu kadar pes etmeyip uzattığınızı hala anlamıyorum, Alman vatandaşı olduğunuzu iddia edip Türklere saçma sapan takma adları takıp alaycı davranışlarla hakaret ve rencide ediyorsunuz madem Türkler alay konusu neden Türkiye pazarında satış yapıyorsun? Ve Kişisel bilgileride koruyamadığınız apaçık ortada kanıtlarla sağlanmıştır, sürekli döngü içerisinde aynı soruları farklı şekilde sorup aynı cevabı elde ediyorsunuz

Bu şahıs sizde destek ekibinde yetkili olarak çalışıyor ve bu sonuçlar ortaya çıkıyor. Suçu üstünüzden atmaktansa alacağınız yetkili kişileri doğru ve dürüst alırsanız bu konuda sıkıntı yaşamazsınız. Ek olarak yetkilinizin işlediği suç sizide etkiler o yüzden bu konuda sizde haksızsınız.

Bu zamanlar Vildoris IT Servisi olarak değil, yazılım servisi olarak çalışıyordu.
Vildoris bilişim teknolojileri ile ilgisi yoktu.
Eminim yazılım servisi olarak çalışıyordu

1721671108236.png

1721671142176.png

1721671164668.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl