Rizaa
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 6
- Minecraft
- Vixians
Discord:
vixians
Merhaba MC-TR Halkı. öncelikle bu konudaki küfürleri sizinde görmenizi istiyorum ne kadar rezil bir insan olduğunu keremin. daha önce duyanlar olmuştur viersax ve vildorisi. öncelikle olay keremin yani viersaxın bana ortaklık teklifi yapmasıyla başladı. ve sonra olay büyüdü bize küfür edip iftiralar atmaya başladı üstüne üstlük bu vildoris hostinginden hiçbir makina almayın daha önce keremin dolandırdığı birçok kişi var bunlardan biride Ülkemi Özledim [ İtalyadayım] diye birisi
mc-tr ye laf atıyorlar.
burada hemen küfürler etmeye başladı.
burada discord sunucu sahipliğini aktarmamı istiyor. (dolandırıcı olduğu belli bu hareketinde anladım )
biraz sonraki kanıtlarda sunucuna vuracam diyor bu arada :)
yagişikli erkan
evet benle resmi konuşmadan ortaklıkta birşeyi ifade etmiş sayılmazsın :d
bizim kurucuya velet diyor (kendisi büyük ihtimalle 11 yaşında)
burda biraz oyuna getiriyorum. anlaşma fln bahsediyom.
hepside dolandırdığın kişilerin paketleri veya dolandırdığın kişilerin parsıyla yaptırdın.
gördüğünüz gibi az önce 180 kişilik sunucu mu patlatcam diyordu?
gördüğünüz gibi anama sövüyor. biraz daha oyuna getiryiyorum.
burada kredi kartı atmıştı sahte demekki kredi kartıda çalıyor arkadaş.
boşa rapor gönderiyor bana.
burdada ahmet oyunda diye bir fake hesap açıp 50 tlye siteyapmasınıistemiştim oda tabi yaparız dedi bende rıza olduğumu açıklayınca böyle söyledi.
sahte ihbarda gönderiyor.
hem panel hemsahteihbar
fahri mutlu tosun kim biliyormusunuz :) (savcı :D)
:P
ben süleyman çakıra biat etmemiş adamım sanamı edecem?
arkadaşıma hakaret
birde arkadaşıma vergi kaçırıyor diye iftira attı.
bu sahte ihbarın görüntüsü
beni panelledi.
Vildoris ekibinde CEO ve ya CTO olarak yer alan Kerem KAYA isimli şahıs geçmişinde (birkaç ay öncesine kadar) bir çok suça karışmıştır bunlardan bir kaçı Kişisel bilgileri ele geçirmek, dolandırıcılığa yelkenme ve Kişileri kişisel bilgileriyle tehdit etme olarak göz önünde bulundurulabilir. Vildoris ile ilgili tüm hesaplara ve veritabanlara erişimi olduğu düşünüldüğünde, siteye giriş yapan kişilerin verilerinin güvende olmadığını varsaymak yerinde olacaktır. Şirket sahibi Berat Selim PEKŞEN'in MC-TR forumuna hakaret ve alaycı davranışlarda bulunduğuna dair gerekli kanıtlar sağlanmış ve kanıtlar bağlantılarla sunulmuştur.
- Şirket sahibi Berat Selim PEKŞEN (Helen)'in MC-TR forumuna alaycı davranışlarda bulunduğu kanıtı
- CEO ve ya CTO olarak tanımlanan Kerem KAYA isimli şahısın Kişisel bilgileri ele geçirdiğinin kanıtı
Burda kısaca anlatmak istediğim, Vildoris tarafından verilerinizin güvende olmadığı ve kirli çamaşırları.
bu kerem kaya adlı şahıstan ve vildoris hostinginden asla hiçbir makina almayın ve tek talebim bu ortaklık tekliflerine kanmayın. uyanık olun.
birde @Vildoris @viersax gibi kullanıcılarda banlanırsa güzel olur kimler benimle ?
Vildoris ekibinde CEO ve ya CTO olarak yer alan Kerem KAYA isimli şahıs geçmişinde (birkaç ay öncesine kadar) bir çok suça karışmıştır bunlardan bir kaçı Kişisel bilgileri ele geçirmek, dolandırıcılığa yelkenme ve Kişileri kişisel bilgileriyle tehdit etme olarak göz önünde bulundurulabilir. Vildoris ile ilgili tüm hesaplara ve veritabanlara erişimi olduğu düşünüldüğünde, siteye giriş yapan kişilerin verilerinin güvende olmadığını varsaymak yerinde olacaktır. Şirket sahibi Berat Selim PEKŞEN'in MC-TR forumuna hakaret ve alaycı davranışlarda bulunduğuna dair gerekli kanıtlar sağlanmış ve kanıtlar bağlantılarla sunulmuştur.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Burda kısaca anlatmak istediğim, Vildoris tarafından verilerinizin güvende olmadığı ve kirli çamaşırları.
bu kerem kaya adlı şahıstan ve vildoris hostinginden asla hiçbir makina almayın ve tek talebim bu ortaklık tekliflerine kanmayın. uyanık olun.
birde @Vildoris @viersax gibi kullanıcılarda banlanırsa güzel olur kimler benimle ?
Ekli dosyalar
Son düzenleme: