- Elmaslar
- 160
- Minecraft
- mustafa8907
Discord:
mustafa_8907
mustafa_8907
ilovemaju
Bakın Okadar Şanssız Bir insanınki Bassam net kendim ölürüm
Galiba biri o düğmeye bastı.
ilovemaju
Ama böyle bir mesajın üstüne de böyle bir olay yaşanması güldürdüGaliba biri o düğmeye bastı.

ciatbey
10 milyon için her şeyimi satarım herkesi silerim..

mertcan5734
o kadarda değil ırkı milleti satmamda yani onun dışında her şeyi bırakırım satarım her şeyi lsdşhjshdDilini ırkını milletini kendini?![]()
ciatbey
o kadarda değil ırkı milleti satmamda yani onun dışında her şeyi bırakırım satarım her şeyi lsdşhjshd
10 milyon paraylada hepsini geri alırım geri toparlarım
ilovemaju
Bizi silme ayıp oluur10 milyon için her şeyimi satarım herkesi silerim..
bilalbera2424
sadece 1 kişinin ölümü için 10 Milyon dolar alacağımı düşünüyorsanız. Doğru düşünüyorsunuz tostuumSelam MC-TR Ailesi!
İşte çok tartışmalı bir etik senaryo: Bir düğmeye basacaksınız, anında 10 milyon TL kazanacaksınız. Karşılığında ise, dünyanın bir yerinde rastgele birinin hayatına son verilecek.
Bu düğmeye basar mıydınız? Bu kararı verirkenki vicdani ve mantıksal düşünce sürecinizi merak ediyoruz. Lütfen net bir cevap ve açıklama yapın.
Yorumlarınızı aşağıda paylaşın.
tciletisimbaskanligi
basardımSelam MC-TR Ailesi!
İşte çok tartışmalı bir etik senaryo: Bir düğmeye basacaksınız, anında 10 milyon TL kazanacaksınız. Karşılığında ise, dünyanın bir yerinde rastgele birinin hayatına son verilecek.
Bu düğmeye basar mıydınız? Bu kararı verirkenki vicdani ve mantıksal düşünce sürecinizi merak ediyoruz. Lütfen net bir cevap ve açıklama yapın.
Yorumlarınızı aşağıda paylaşın.
ilovemaju
Kısa ve Neetbasardım
ilovemaju
AyıppÜstüne otururdum...
Tanıdık biridee gidebiliir risk alıcaansadece 1 kişinin ölümü için 10 Milyon dolar alacağımı düşünüyorsanız. Doğru düşünüyorsunuz tostuum
ama bir yakınımın ölümü için 10 milyonu almazdım ben random biri olursa alırım 10 Milyon tl yi

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!