⚠️ VİCDAN TESTİ 10 Milyon TL İçin O Düğmeye Basar mıydınız

Bakın Okadar Şanssız Bir insanınki Bassam net kendim ölürüm

Bakın Okadar Şanssız Bir insanınki Bassam net kendim ölürüm
1780863611237.webp

Adam Harbiden öldü ya Allahım Yarabbim :nauseat:

10 milyon için her şeyimi satarım herkesi silerim..

Dilini ırkını milletini kendini? :slightly:
o kadarda değil ırkı milleti satmamda yani onun dışında her şeyi bırakırım satarım her şeyi lsdşhjshd
10 milyon paraylada hepsini geri alırım geri toparlarım

o kadarda değil ırkı milleti satmamda yani onun dışında her şeyi bırakırım satarım her şeyi lsdşhjshd
10 milyon paraylada hepsini geri alırım geri toparlarım

Mantıklı ama bir insanı 10 milyon ile geri getirebilseydik...

Düşünmesi bile korkutucu

Üstüne otururdum...

Selam MC-TR Ailesi! 💸
İşte çok tartışmalı bir etik senaryo: Bir düğmeye basacaksınız, anında 10 milyon TL kazanacaksınız. Karşılığında ise, dünyanın bir yerinde rastgele birinin hayatına son verilecek.
Bu düğmeye basar mıydınız? Bu kararı verirkenki vicdani ve mantıksal düşünce sürecinizi merak ediyoruz. Lütfen net bir cevap ve açıklama yapın.
Yorumlarınızı aşağıda paylaşın. 👇
sadece 1 kişinin ölümü için 10 Milyon dolar alacağımı düşünüyorsanız. Doğru düşünüyorsunuz tostuum
ama bir yakınımın ölümü için 10 milyonu almazdım ben random biri olursa alırım 10 Milyon tl yi

Selam MC-TR Ailesi! 💸
İşte çok tartışmalı bir etik senaryo: Bir düğmeye basacaksınız, anında 10 milyon TL kazanacaksınız. Karşılığında ise, dünyanın bir yerinde rastgele birinin hayatına son verilecek.
Bu düğmeye basar mıydınız? Bu kararı verirkenki vicdani ve mantıksal düşünce sürecinizi merak ediyoruz. Lütfen net bir cevap ve açıklama yapın.
Yorumlarınızı aşağıda paylaşın. 👇
basardım

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl