Çözüldü Viaversion

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mustafa Ali Baysal

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Minecraft
qcmpo

Discord:

qcmpo

Merhaba,
Taban sürümü 1.16.5 olan bir Minecraft sunucum var. ViaVersion kullanarak sunucuyu 1.21.10 sürümüne kadar açmak istiyorum.
ViaVersion’un sitesinden block_versions ayarlarını düzenlememe rağmen sunucu sadece 1.16.5 sürümünü destekliyor ve diğer sürümlerden giriş yapılmıyor.

Bu konuda nerede hata yaptığımı veya hangi ayarların eksik olduğunu öğrenmek istiyorum.
Gerekli düzenlemeleri nasıl yapabilirim? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Merhaba,
Taban sürümü 1.16.5 olan bir Minecraft sunucum var. ViaVersion kullanarak sunucuyu 1.21.10 sürümüne kadar açmak istiyorum.
ViaVersion’un sitesinden block_versions ayarlarını düzenlememe rağmen sunucu sadece 1.16.5 sürümünü destekliyor ve diğer sürümlerden giriş yapılmıyor.

Bu konuda nerede hata yaptığımı veya hangi ayarların eksik olduğunu öğrenmek istiyorum.
Gerekli düzenlemeleri nasıl yapabilirim? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Sevgili güzel kardeşim bununla ilgili bir rehber hazırlamayı düşünüyorum. Senden isteğim ve ricam boş boş kişilerin bilgileriyle uğraşmak yerine tavsiyemi dinle ve rehber açınca konuyu takip et. Konudan uyguladığın yöntemlerle şık diye yapıcaksın. Boşa vaktini harcama. Şu an kendi sunucumda 1.20.4 ten 1.21.10a kadar açtım. Bunun rehberini yapacağım söz.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl