Emirhan138
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 1
- Minecraft
- Emirhan138
Discord:
emirhan08647
emirhan08647
emirhan08647
jonessocute
bungeecord: true olmalı, velocity.toml içinden düzenleyerek komudu engelleyebilirsinbirde diğer serverlardan bungeecord: true yapmalımıyım yaptığım zaman ip forward hatası alıyorum
emirhan08647
bulamadım hocambungeecord: true olmalı, velocity.toml içinden düzenleyerek komudu engelleyebilirsin
sadecekin
hocam adam velocity kullanıyor bungeecord değil eğer velocity modern modülünü kullanıyorsa paper.yml den velocity aktif etmelibungeecord: true olmalı, velocity.toml içinden düzenleyerek komudu engelleyebilirsin
jonessocute
Düzeltimin için teşekkür ederim dalgınlığıma denk gelmiş.hocam adam velocity kullanıyor bungeecord değil eğer velocity modern modülünü kullanıyorsa paper.yml den velocity aktif etmeli
LuckPerms Velocity sürümünü kullanarak gerekli permissionu "velocity.server" olması gerekli onu false olarak güncellemelisin.velocity /server komutu nasıl kapatılır. yardımcı olursanız sevınırım.
emirhan08647
emirhan08647
config klosorunden paper-global.yml dosyasından velocity true yaptım olmuşmuhocam adam velocity kullanıyor bungeecord değil eğer velocity modern modülünü kullanıyorsa paper.yml den velocity aktif etmeli
emirhan08647
emirhan08647
luckperms i indirdim configdenmi yapmam lazım velocity için uygun olanı ındırdımLuckPerms Velocity sürümünü kullanarak gerekli permissionu "velocity.server" olması gerekli onu false olarak güncellemelisin.

1000dev
emirhan08647
çok teşekkürler sorun çözüldüLuckPerms-Velocity'i indirdikten sonra konsola şunu yazYAML:lpv group default permission set velocity.command.server false
Yazdıktan sonra Velocity'i kapatıp aç
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!