Çözüldü Velocity /server komutu nasıl kapatılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emirhan138

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Minecraft
Emirhan138

Discord:

emirhan08647

velocity /server komutu nasıl kapatılır. yardımcı olursanız sevınırım.

birde diğer serverlardan bungeecord: true yapmalımıyım yaptığım zaman ip forward hatası alıyorum

birde diğer serverlardan bungeecord: true yapmalımıyım yaptığım zaman ip forward hatası alıyorum
bungeecord: true olmalı, velocity.toml içinden düzenleyerek komudu engelleyebilirsin

discord üzerinden ekler misin? misaliaka

bungeecord: true olmalı, velocity.toml içinden düzenleyerek komudu engelleyebilirsin
hocam adam velocity kullanıyor bungeecord değil eğer velocity modern modülünü kullanıyorsa paper.yml den velocity aktif etmeli

hocam adam velocity kullanıyor bungeecord değil eğer velocity modern modülünü kullanıyorsa paper.yml den velocity aktif etmeli
Düzeltimin için teşekkür ederim dalgınlığıma denk gelmiş.

velocity /server komutu nasıl kapatılır. yardımcı olursanız sevınırım.
LuckPerms Velocity sürümünü kullanarak gerekli permissionu "velocity.server" olması gerekli onu false olarak güncellemelisin.

yanıtlarınız ıcın teşekkür ederim server komutunu config den kapatmam mumkun değilmi

config klosorunden paper-global.yml dosyasından velocity true yaptım olmuşmu

sunucumda 1.20 kullanıyorum tek tek araştırıp doğru surumu ındırsem bıle bazen plugın çalışmayabılıyor paper 1.20.4 kullanıyorum ne yapmam gereklı

Son düzenleme:
LuckPerms Velocity sürümünü kullanarak gerekli permissionu "velocity.server" olması gerekli onu false olarak güncellemelisin.
luckperms i indirdim configdenmi yapmam lazım velocity için uygun olanı ındırdım

LuckPerms-Velocity'i indirdikten sonra konsola şunu yaz
YAML:
lpv group default permission set velocity.command.server false

Yazdıktan sonra Velocity'i kapatıp aç

LuckPerms-Velocity'i indirdikten sonra konsola şunu yaz
YAML:
lpv group default permission set velocity.command.server false

Yazdıktan sonra Velocity'i kapatıp aç
çok teşekkürler sorun çözüldü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl