Çözüldü Velocity ile menüden sunucu değiştirme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SaBenTurkum

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
12
Minecraft
PancarMotoruu

Discord:

pancarmotoruuu

Merhaba sunucumda NPC'lerle sunucu aktarımı yapıyordum bi menü ile sunucu aktarımı yapmaya karar verdim menü vs hazır fakat server xxxx komutuyla sunucu değiştiremiyorum bunu velocity üzerinden n ası açabilirim; hatta mümkünse bu ayarı açmadan sunucu değiştirmeyi nasıl ayarlayabilirim?

Deluxemenus kullanıyor isen click command a

[connect] <server-name>

Şeklinde yazarsan çalışır.

yok hocam deluxe menu kullanmıyorum command panels daha kolay geliyor onunla yardımcı olabilirmisin

Oyunculara velocity.command.server yetkisi zaten varsayılan olarak veriliyor yani /server komudunun kullanılabilir olması lazım sen manuel olarak tekrar verebilirsin bu yetkiyi

Senin için commandpanelsi araştırdım ve kendi Wikisinde server= <server-name> kullanabileceğin yazıyor

Oyunculara velocity.command.server yetkisi zaten varsayılan olarak veriliyor yani /server komudunun kullanılabilir olması lazım sen manuel olarak tekrar verebilirsin bu yetkiyi
Hocam komut direk sunucuda gözükmüyor, npclerde kullanabiliyorum ama menüye ekleyince olmuyor dediğiniz server= kısmını da denedim fakat o da çalışmıyor

Eğer skript yazmayı biliyor isen oyuncular örneğin /skyblock yazınca sunucunun /send komudunu kullanarak oyuncuyu skyblock sunucusuna yönlendirmesini sağlayın ve bu komutu menüye ekleyin.

/server bir velocity komudu olduğu için citizens eklentisi üstünden oyuncuya bu komudu çalıştıramazsınız, çünkü bu komut velocity komutudur ve bukkit/spigot/paper/vb. eklentileri bungee/velocity komutlarını çalıştıramaz. Bu yüzden MyCommand veya Skript ile lobi sunucunuzun içinden bir komut oluşturup bu komudu npcye atarsanız çalışacaktır.

/server bir velocity komudu olduğu için citizens eklentisi üstünden oyuncuya bu komudu çalıştıramazsınız, çünkü bu komut velocity komutudur ve bukkit/spigot/paper/vb. eklentileri bungee/velocity komutlarını çalıştıramaz. Bu yüzden MyCommand veya Skript ile lobi sunucunuzun içinden bir komut oluşturup bu komudu npcye atarsanız çalışacaktır.
/server bir bungeecord komutuymuş velocity desteklemiyormuş. Ayrıca konuyu daha dikkatli okuyun lütfen, NPC'lere ekleyebiliyorum fakat menüye ekleyemiyordum onu da

server sunucuadı
force-server= sunucuadı

şeklinde hallettim şuan sorusnuz çalışıyor fakat hala /server komutları kullanılamıyor ama önemli de değil kullanmayacağım.

Eğer skript yazmayı biliyor isen oyuncular örneğin /skyblock yazınca sunucunun /send komudunu kullanarak oyuncuyu skyblock sunucusuna yönlendirmesini sağlayın ve bu komutu menüye ekleyin.
Yardımınız için teşekkürler fakat eklemeyeceğim menü kısmını da yukardaki mesajda yazdığım şekilde hallettim, teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl