SaBenTurkum
Bir Kömür Göründü Kaptanım!
- Elmaslar
- 12
- Minecraft
- PancarMotoruu
Discord:
pancarmotoruuu
pancarmotoruuu
pancarmotoruuu
TheFRozo
velocity.command.server yetkisi zaten varsayılan olarak veriliyor yani /server komudunun kullanılabilir olması lazım sen manuel olarak tekrar verebilirsin bu yetkiyipancarmotoruuu
Hocam komut direk sunucuda gözükmüyor, npclerde kullanabiliyorum ama menüye ekleyince olmuyor dediğiniz server= kısmını da denedim fakat o da çalışmıyorOyuncularavelocity.command.serveryetkisi zaten varsayılan olarak veriliyor yani /server komudunun kullanılabilir olması lazım sen manuel olarak tekrar verebilirsin bu yetkiyi
takendisiyim
pancarmotoruuu
/server bir bungeecord komutuymuş velocity desteklemiyormuş. Ayrıca konuyu daha dikkatli okuyun lütfen, NPC'lere ekleyebiliyorum fakat menüye ekleyemiyordum onu da/server bir velocity komudu olduğu için citizens eklentisi üstünden oyuncuya bu komudu çalıştıramazsınız, çünkü bu komut velocity komutudur ve bukkit/spigot/paper/vb. eklentileri bungee/velocity komutlarını çalıştıramaz. Bu yüzden MyCommand veya Skript ile lobi sunucunuzun içinden bir komut oluşturup bu komudu npcye atarsanız çalışacaktır.
pancarmotoruuu
Yardımınız için teşekkürler fakat eklemeyeceğim menü kısmını da yukardaki mesajda yazdığım şekilde hallettim, teşekkürler.Eğer skript yazmayı biliyor isen oyuncular örneğin /skyblock yazınca sunucunun /send komudunu kullanarak oyuncuyu skyblock sunucusuna yönlendirmesini sağlayın ve bu komutu menüye ekleyin.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!