Çözüldü vds lazım sunucum için 1.4k bütçe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ixsosgt

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft
ixsosgt

Discord:

ixsosgt

sunucuma bi kaçtane oyun koymak istiyorum yeri fazla olsun 1400tl aylık bütçem var interneti iyi olsun rami 40 gb altı olmasın çekirdeği 12 cpu altında olmasın modlu olmicak işlemci değilde ram önemli ama işlemcide ryzen olsa iyi olur

Son düzenleme:
sunucuma bi kaçtane oyun koymak istiyorum yeri fazla olsun 750 tl aylık bütçem var interneti iyi olsun rami 32 gb altı olmasın çekirdeği 8 cpu altında olmasın modlu olmicak işlemci değilde ram önemli
tek seçenek e5 var isteklerin doğrultusunda

Hevesinizi kırmak gibi olmasın ama bütçeniz düşükse bu iş yapılmaz 1.8 civarı versiyonlar için E5 kullanabilirsiniz.

Hevesinizi kırmak gibi olmasın ama bütçeniz düşükse bu iş yapılmaz 1.8 civarı versiyonlar için E5 kullanabilirsiniz.
Nazik ve güzel bir cevap aynı şekilde düşünüyorum.

Sunucu arıyorsanız @Treas Host bakabilirsiniz, çok kaliteli bir firma, ve yetkilisi çok ilgili, Hiç düşünmeden alırdım.

Daha sonrasında ram ve yer arttirmada yardımcı olurlarmi 32 GB ram düşünüyorum simdilik
Bide teklif verebilcegim bir hişt laizm param ayın 6 sında yatiyo her zaman ayın 6 sından 6 sından almam gerek

1.8 acıyorsan E5 alma lag çıkar donar eskidendi E5 artık herkes ryzen makine kullanıyor

1.8 acıyorsan E5 alma lag çıkar donar eskidendi E5 artık herkes ryzen makine kullanıyor
Ryzen arıyorüm zaten bu aylık 24 CPU lu 64 GB ramli Xeon E5 aldım mecbur hala ariyorum bütçemi 1.4k ya cikardim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl