sadecekin
tek seçenek e5 var isteklerin doğrultusundasunucuma bi kaçtane oyun koymak istiyorum yeri fazla olsun 750 tl aylık bütçem var interneti iyi olsun rami 32 gb altı olmasın çekirdeği 8 cpu altında olmasın modlu olmicak işlemci değilde ram önemli
eeminkeles
Nazik ve güzel bir cevap aynı şekilde düşünüyorum.Hevesinizi kırmak gibi olmasın ama bütçeniz düşükse bu iş yapılmaz 1.8 civarı versiyonlar için E5 kullanabilirsiniz.
ixsosgt
Bütçeyi 1.3k ya kadar cikarabilirimHevesinizi kırmak gibi olmasın ama bütçeniz düşükse bu iş yapılmaz 1.8 civarı versiyonlar için E5 kullanabilirsiniz.

Yusuf Mert
ixsosgt
Bide teklif verebilcegim bir hişt laizm param ayın 6 sında yatiyo her zaman ayın 6 sından 6 sından almam gerekDaha sonrasında ram ve yer arttirmada yardımcı olurlarmi 32 GB ram düşünüyorum simdilik
ixsosgt
Ryzen arıyorüm zaten bu aylık 24 CPU lu 64 GB ramli Xeon E5 aldım mecbur hala ariyorum bütçemi 1.4k ya cikardim1.8 acıyorsan E5 alma lag çıkar donar eskidendi E5 artık herkes ryzen makine kullanıyor
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!