Tanıtım VCSalty - Modsuz oyuncular arası sesli sohbet!

Eklentiyi nasıl buldunuz

• Kötü

Oy: 0 0,0%

• Kullanılan toplam oy
    5
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lawrensdev

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
36
Minecraft
lawrensxrd

Discord:

lawrensxrd

VCSalty
Modsuz oyuncular arası sesli sohbet

Plugini yaparken fivemdeki voice chatten örnek aldım ordada önceden TeamSpeak kullanılıyordu.
Plugini henüz çıkartmadım sadece önerilerinizi almak için konuyu açıyorum
Şuanda teamspeak üzerinden çalışıyor ama eğer istek olursa
discord halinide yapabilirim.

Kullanım şu şekilde;
1-Sunucuya eklentiyi kurup config.ymlden ayarlı yapıyorsunuz
2-VDS'e bir teamspeak sunucusu kuruyorsunuz çok basit bir işlem veya ts sunucusu satın alabilirsiniz
3-Oyuncu TeamSpeak indiriyor ve ts adresine bağlanıyor
4-Eklenti kullanıma hazır oyuncular artık sesli sohbeti kullanabilir​

Eğer oyuncu yanlızsa lobi odasına atılıyor konuşma kapalı kanalda konuşamıyorlar
Oluşturulan her kanal rastgele kombinasyonlarla şifreli böylece oyuncular başkalarının odasına girip rahatsız edemez girebilsede otomatik odadan atılır.
oyuncuların manual yapması gereken hiçbirşey yoktur otomatik olarak oyuncuları olması gereken kanallara taşır
uzaklaştıklarında sesli iletişimleri kopar.​

Yapılacaklar;
Discord Entegrasyon
(isteyen kişiler eklentinin discord için olan halinide kullanabilcek.)
Telsiz Sistemi
(Oyuncular /telsizolustur yazarak telsiz oluşturabilcek böylece diğer oyuncular /telsiz olusturlankod komutuyla telsize bağlanabilcek böylece istediği mesafeden konuşabilcek
sunucu sahipleri isterse bunu viplere özel şekilde ayarlayabilir permissionu olucak.)​

Her türlü öneri, eleştiriye açığım eklenmesini istediğiniz şeyler varsa lütfen yorumda belirtin
ayrıca istediğiniz farklı pluginler varsa yorumlarda belirtirseniz yapıp paylaşabilirim.

İyi forumlar :3

Müthiş olmuş eline sağlık!
mc_yakut

saltychat mc uyarlaması güzel olmuş

efsane ötesi olmuş, eline emeğine sağlık.
teşekkür ederim

[+] Region desteği eklendi

/vc-region rgismi ile belirlediğiniz regiondaysa oyuncu lobide kalıyor böylece spawndayken veya belirlediğiniz yerdeyken oyuncular sesli sohbet edemiyor

[+] Eventler vs. için toplu ses kanalı eklendi
/vc-topluses rgismi ile belirlenen bölgede herkes aynı kanalda olur ve konuşma yetkisi olur

hmmmm fivem mantığında olmuş aslında biraz gelişirse listeme ekleyecegim ellerine sağlık

+Sesli sohbete katılım için bir GUI yapılabilir,
+Sesli sohbette duranları oyunda gösterecek bir GUI menüsü yapılabilir,
+Aktif konuşan kişinin sesi ve adı oyunda gösterilebilir,
+Admin permission eklenebilir oyuncuları sesliden atabilsin,
+Aynı zamanda odanın kurucusu da atabileceği şekilde olabilir,

++Eklenti gayet mantıklı takipteyim.
*Not : Simple Voice Chat diye bir plugin var. Oradan da geliştirme için örnekler alabilirsin. Kolay gelsin.

+Sesli sohbete katılım için bir GUI yapılabilir,
+Sesli sohbette duranları oyunda gösterecek bir GUI menüsü yapılabilir,
+Aktif konuşan kişinin sesi ve adı oyunda gösterilebilir,
+Admin permission eklenebilir oyuncuları sesliden atabilsin,
+Aynı zamanda odanın kurucusu da atabileceği şekilde olabilir,

++Eklenti gayet mantıklı takipteyim.
*Not : Simple Voice Chat diye bir plugin var. Oradan da geliştirme için örnekler alabilirsin. Kolay gelsin.
odanın bi kurucusu yok odalar mesafeye göre oluşturuluyor oyuncuların yakınlık seviyesine göre. gui ekleyebilirim adminde ekleyebilirim istediği sese oyundan bağlanıp istediği kişiyi mute/kick/ban/poke atabilir oyuncuya

odadan atma mantığını /telsiz eklediğimde yapabilirim telsizden istediği kişiyi atabilir.

aktif konuşanı göstermek için sanırım itemsadder kullanmam gerek onuda yapabilirim aynı şekilde alternatif olarak actionbarda yapabilirim konuşanları fakat konuşları nasıl checkleteceğimi henüz bilmiyorum player clientte işlem yapmıyor server yapıyor herşeyi oyuncuların konumuna göre oda açıp atıyor yakın oyuncuları aynı odaya belki her açılan odaya bir bot yollatıp o bot sayesinde hem müzik hemde dediğiniz gibi checkletebilirim konuşanları

Son düzenleme:
aklıma konuşanları göstermek için bir fikir geldi

adamın nametagının başında prefix olarak Mikrofon işareti koyabilirim discorddaki gibi itemsaddersız yapabilirsem emojiyle vs. yapmaya çalışıcam yoksa prefixi configde ayarlamaya izin vericem itemsadderla eklediğiniz iconu kullanbilceksiniz

voice-enable-prefix
voice-disable-prefix

olarak ekleyeceğim

VCSalty
Modsuz oyuncular arası sesli sohbet

Plugini yaparken fivemdeki voice chatten örnek aldım ordada önceden TeamSpeak kullanılıyordu.
Plugini henüz çıkartmadım sadece önerilerinizi almak için konuyu açıyorum
Şuanda teamspeak üzerinden çalışıyor ama eğer istek olursa
discord halinide yapabilirim.

Kullanım şu şekilde;
1-Sunucuya eklentiyi kurup config.ymlden ayarlı yapıyorsunuz
2-VDS'e bir teamspeak sunucusu kuruyorsunuz çok basit bir işlem veya ts sunucusu satın alabilirsiniz
3-Oyuncu TeamSpeak indiriyor ve ts adresine bağlanıyor
4-Eklenti kullanıma hazır oyuncular artık sesli sohbeti kullanabilir​

Eğer oyuncu yanlızsa lobi odasına atılıyor konuşma kapalı kanalda konuşamıyorlar
Oluşturulan her kanal rastgele kombinasyonlarla şifreli böylece oyuncular başkalarının odasına girip rahatsız edemez girebilsede otomatik odadan atılır.
oyuncuların manual yapması gereken hiçbirşey yoktur otomatik olarak oyuncuları olması gereken kanallara taşır
uzaklaştıklarında sesli iletişimleri kopar.​

Yapılacaklar;
Discord Entegrasyon
(isteyen kişiler eklentinin discord için olan halinide kullanabilcek.)
Telsiz Sistemi
(Oyuncular /telsizolustur yazarak telsiz oluşturabilcek böylece diğer oyuncular /telsiz olusturlankod komutuyla telsize bağlanabilcek böylece istediği mesafeden konuşabilcek
sunucu sahipleri isterse bunu viplere özel şekilde ayarlayabilir permissionu olucak.)​

Her türlü öneri, eleştiriye açığım eklenmesini istediğiniz şeyler varsa lütfen yorumda belirtin
ayrıca istediğiniz farklı pluginler varsa yorumlarda belirtirseniz yapıp paylaşabilirim.

İyi forumlar :3

Çok iyi olmuş hocam elerinize sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl