lawrensdev
Fırında Isıttığım İlk Taş
- Elmaslar
- 36
- Minecraft
- lawrensxrd
Discord:
lawrensxrd
VCSalty
Modsuz oyuncular arası sesli sohbet
Modsuz oyuncular arası sesli sohbet
Plugini yaparken fivemdeki voice chatten örnek aldım ordada önceden TeamSpeak kullanılıyordu.
Plugini henüz çıkartmadım sadece önerilerinizi almak için konuyu açıyorum
Şuanda teamspeak üzerinden çalışıyor ama eğer istek olursa
discord halinide yapabilirim.
Kullanım şu şekilde;
1-Sunucuya eklentiyi kurup config.ymlden ayarlı yapıyorsunuz
2-VDS'e bir teamspeak sunucusu kuruyorsunuz çok basit bir işlem veya ts sunucusu satın alabilirsiniz
3-Oyuncu TeamSpeak indiriyor ve ts adresine bağlanıyor
4-Eklenti kullanıma hazır oyuncular artık sesli sohbeti kullanabilir
Plugini henüz çıkartmadım sadece önerilerinizi almak için konuyu açıyorum
Şuanda teamspeak üzerinden çalışıyor ama eğer istek olursa
discord halinide yapabilirim.
Kullanım şu şekilde;
1-Sunucuya eklentiyi kurup config.ymlden ayarlı yapıyorsunuz
2-VDS'e bir teamspeak sunucusu kuruyorsunuz çok basit bir işlem veya ts sunucusu satın alabilirsiniz
3-Oyuncu TeamSpeak indiriyor ve ts adresine bağlanıyor
4-Eklenti kullanıma hazır oyuncular artık sesli sohbeti kullanabilir
Eğer oyuncu yanlızsa lobi odasına atılıyor konuşma kapalı kanalda konuşamıyorlar
Oluşturulan her kanal rastgele kombinasyonlarla şifreli böylece oyuncular başkalarının odasına girip rahatsız edemez girebilsede otomatik odadan atılır.
oyuncuların manual yapması gereken hiçbirşey yoktur otomatik olarak oyuncuları olması gereken kanallara taşır
uzaklaştıklarında sesli iletişimleri kopar.
Oluşturulan her kanal rastgele kombinasyonlarla şifreli böylece oyuncular başkalarının odasına girip rahatsız edemez girebilsede otomatik odadan atılır.
oyuncuların manual yapması gereken hiçbirşey yoktur otomatik olarak oyuncuları olması gereken kanallara taşır
uzaklaştıklarında sesli iletişimleri kopar.
Yapılacaklar;
Discord Entegrasyon
(isteyen kişiler eklentinin discord için olan halinide kullanabilcek.)
Telsiz Sistemi
(Oyuncular /telsizolustur yazarak telsiz oluşturabilcek böylece diğer oyuncular /telsiz olusturlankod komutuyla telsize bağlanabilcek böylece istediği mesafeden konuşabilcek
sunucu sahipleri isterse bunu viplere özel şekilde ayarlayabilir permissionu olucak.)
Discord Entegrasyon
(isteyen kişiler eklentinin discord için olan halinide kullanabilcek.)
Telsiz Sistemi
(Oyuncular /telsizolustur yazarak telsiz oluşturabilcek böylece diğer oyuncular /telsiz olusturlankod komutuyla telsize bağlanabilcek böylece istediği mesafeden konuşabilcek
sunucu sahipleri isterse bunu viplere özel şekilde ayarlayabilir permissionu olucak.)
Her türlü öneri, eleştiriye açığım eklenmesini istediğiniz şeyler varsa lütfen yorumda belirtin
ayrıca istediğiniz farklı pluginler varsa yorumlarda belirtirseniz yapıp paylaşabilirim.
İyi forumlar :3
ayrıca istediğiniz farklı pluginler varsa yorumlarda belirtirseniz yapıp paylaşabilirim.
İyi forumlar :3