Tanıtım vcAfk - AFK Plugin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

swder

"Power lies in the unseen."
Premium
Elmaslar
181

Discord:

sametmisadimglb

Minecraft Sürümleri
1.8 - 1.21

VCAFK Plugin Tanıtımı

VCAFK, Minecraft sunucularınız için geliştirilmiş güçlü bir AFK yönetim eklentisidir. Oyuncuların AFK (Away From Keyboard) durumlarını otomatik olarak algılar ve isteğe bağlı özelliklerle sunucunuzu daha düzenli hale getirir. PlaceholderAPI desteği ile diğer eklentilerle entegre olabilir ve AFK bilgilerini kolayca görüntüleyebilirsiniz.

Öne Çıkan Özellikler

• Otomatik AFK Algılama: Oyuncular belirli bir süre hareketsiz kaldığında otomatik olarak AFK moduna geçirilir.
  • Manuel AFK Komutu: Oyuncular /afk komutunu kullanarak manuel olarak AFK moduna geçebilir.
  • PlaceholderAPI Desteği: AFK durumları için özel yer tutucular sağlar.
  • Konfigürasyon Esnekliği: AFK süreleri, mesajlar ve davranışlar tamamen yapılandırılabilir.
  • Körlük Efekti (Opsiyonel): AFK moduna geçen oyuncular için körlük efekti uygulanabilir.
  • Bildirim Sistemi: Diğer oyuncular AFK durumları hakkında bilgilendirilebilir.

Komutlar

• /afk: Oyuncunun manuel olarak AFK moduna geçmesini sağlar.
    • Yetki (Permission): vcafk.afk
    • Kullanım: /afk
  • /vcafk reload: Eklentinin yapılandırma dosyasını yeniden yükler.
    • Yetki (Permission): vcafk.reload
    • Kullanım: /vcafk reload

PlaceholderAPI Yer Tutucuları

• %vcafk_afk%: Oyuncunun AFK durumunu gösterir.
    • AFK ise: config.yml dosyasındaki placeholders.afk değeri gösterilir.
    • AFK değilse:
      • Eğer config.yml'de placeholders.show-not-afk: true ise, placeholders.not_afk değeri gösterilir.
      • Eğer placeholders.show-not-afk: false ise, boş bir değer döner.
  • %vcafk_afk_time%: Oyuncunun ne kadar süredir AFK olduğunu saniye cinsinden gösterir.

Kurulum ve Yapılandırma

1. Eklentiyi İndir ve Yükle: VCAFK.jar dosyasını sunucunuzun plugins klasörüne ekleyin.
  2. Yapılandırma: config.yml dosyasını düzenleyerek AFK sürelerini, mesajları ve diğer özellikleri yapılandırın.
  3. PlaceholderAPI Entegrasyonu: PlaceholderAPI yüklü olduğundan emin olun ve %vcafk_afk% veya %vcafk_afk_time% yer tutucularını kullanmaya başlayın.
  4. Yeniden Yükleme: Değişiklikleri uygulamak için /vcafk reload komutunu kullanın.
Kullanım Örnekleri
  • Sohbet Formatlama:%vcafk_afk% kullanarak oyuncuların AFK durumlarını sohbet mesajlarında gösterebilirsiniz.
  • Kod:
    chat-format: "{prefix} {player}: {message} [%vcafk_afk%]"
  • Skor Tahtası (Scoreboard):
  • Kod:
    scoreboard:
      title: "&6Sunucu Bilgisi"
      lines:
        - "AFK Durumu: %vcafk_afk%"
        - "AFK Süresi: %vcafk_afk_time% saniye"
Görseller:
1736437760655.webp
1736437792075.webp

AFK:

1736438394565.webp

AFK DEGİLKEN:
1736438411080.webp

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:

VCAFK Plugin Tanıtımı

VCAFK, Minecraft sunucularınız için geliştirilmiş güçlü bir AFK yönetim eklentisidir. Oyuncuların AFK (Away From Keyboard) durumlarını otomatik olarak algılar ve isteğe bağlı özelliklerle sunucunuzu daha düzenli hale getirir. PlaceholderAPI desteği ile diğer eklentilerle entegre olabilir ve AFK bilgilerini kolayca görüntüleyebilirsiniz.

Öne Çıkan Özellikler

• Otomatik AFK Algılama: Oyuncular belirli bir süre hareketsiz kaldığında otomatik olarak AFK moduna geçirilir.
  • Manuel AFK Komutu: Oyuncular /afk komutunu kullanarak manuel olarak AFK moduna geçebilir.
  • PlaceholderAPI Desteği: AFK durumları için özel yer tutucular sağlar.
  • Konfigürasyon Esnekliği: AFK süreleri, mesajlar ve davranışlar tamamen yapılandırılabilir.
  • Körlük Efekti (Opsiyonel): AFK moduna geçen oyuncular için körlük efekti uygulanabilir.
  • Bildirim Sistemi: Diğer oyuncular AFK durumları hakkında bilgilendirilebilir.

Komutlar

• /afk: Oyuncunun manuel olarak AFK moduna geçmesini sağlar.
    • Yetki (Permission): vcafk.afk
    • Kullanım: /afk
  • /vcafk reload: Eklentinin yapılandırma dosyasını yeniden yükler.
    • Yetki (Permission): vcafk.reload
    • Kullanım: /vcafk reload

PlaceholderAPI Yer Tutucuları

• %vcafk_afk%: Oyuncunun AFK durumunu gösterir.
    • AFK ise: config.yml dosyasındaki placeholders.afk değeri gösterilir.
    • AFK değilse:
      • Eğer config.yml'de placeholders.show-not-afk: true ise, placeholders.not_afk değeri gösterilir.
      • Eğer placeholders.show-not-afk: false ise, boş bir değer döner.
  • %vcafk_afk_time%: Oyuncunun ne kadar süredir AFK olduğunu saniye cinsinden gösterir.

Kurulum ve Yapılandırma

1. Eklentiyi İndir ve Yükle: VCAFK.jar dosyasını sunucunuzun plugins klasörüne ekleyin.
  2. Yapılandırma: config.yml dosyasını düzenleyerek AFK sürelerini, mesajları ve diğer özellikleri yapılandırın.
  3. PlaceholderAPI Entegrasyonu: PlaceholderAPI yüklü olduğundan emin olun ve %vcafk_afk% veya %vcafk_afk_time% yer tutucularını kullanmaya başlayın.
  4. Yeniden Yükleme: Değişiklikleri uygulamak için /vcafk reload komutunu kullanın.
Kullanım Örnekleri
  • Sohbet Formatlama:%vcafk_afk% kullanarak oyuncuların AFK durumlarını sohbet mesajlarında gösterebilirsiniz.
  • Kod:
    chat-format: "{prefix} {player}: {message} [%vcafk_afk%]"
  • Skor Tahtası (Scoreboard):
  • Kod:
    scoreboard:
      title: "&6Sunucu Bilgisi"
      lines:
        - "AFK Durumu: %vcafk_afk%"
        - "AFK Süresi: %vcafk_afk_time% saniye"
Görseller:
Ekli dosyayı görüntüle 256803Ekli dosyayı görüntüle 256804
AFK:

Ekli dosyayı görüntüle 256805

AFK DEGİLKEN:
Ekli dosyayı görüntüle 256806

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Hatalar giderildi.
Performans iyileştirmesi yapıldı.​

Eline sağlık. GitHub'da sourcecode yok

Eklemeye çalışacagım ama zaten pluginde kodu koruyan bir şey yok üstüne tıklayarak intellij ile açabilirsin.
Biliyorum ancak o zaman GitHub bağlantısının bir anlamı yok. Bir de geçen dediğiniz gibi bir açık kaynak kodun eğer 1 milyon+ satıra sahip değilse GitHub'un default limitini aşma ihtimali yok. Bence bir şeyleri yanlış yapıyorsun, istersen düzeltiriz.

Biliyorum ancak o zaman GitHub bağlantısının bir anlamı yok. Bir de geçen dediğiniz gibi bir açık kaynak kodun eğer 1 milyon+ satıra sahip değilse GitHub'un default limitini aşma ihtimali yok. Bence bir şeyleri yanlış yapıyorsun, istersen düzeltiriz.
Yok githubu sürüm için kullanıyorum şuan.

Eklenti gayet başarılı olmuş, benim de bu tür yaptığım bir eklenti vardı fakat paylaşmayacağım. Eklentiye AFKCoin, AFKCoinMarket tarzı bir sistem ekleyebilirsin. Başarılar dilerim.

Eklenti gayet başarılı olmuş, benim de bu tür yaptığım bir eklenti vardı fakat paylaşmayacağım. Eklentiye AFKCoin, AFKCoinMarket tarzı bir sistem ekleyebilirsin. Başarılar dilerim.
Daha geliştirmem gibi.

Kendim yavaş yavaş öğreniyorum plugin kodlamayı fazla bilgim yok herhengi bir sorun olabilir yazarsanız düzeltebilirim plugin hakkında bir arkadaş istediği için yaptım basit bir amacı vardı zaten sadece birazdaha detaylı şekilde ortaya çıkardım ama ama bungecord versiyonunu çıkarıcağım hub sunucular için afk suncusu olacak plugin o sunucuya atacak bu sayede afklar yük yapmakayacak ana sunucuda craftrisedaki mantık diyebiliriz.

Kendim yavaş yavaş öğreniyorum plugin kodlamayı fazla bilgim yok herhengi bir sorun olabilir yazarsanız düzeltebilirim plugin hakkında bir arkadaş istediği için yaptım basit bir amacı vardı zaten sadece birazdaha detaylı şekilde ortaya çıkardım ama ama bungecord versiyonunu çıkarıcağım hub sunucular için afk suncusu olacak plugin o sunucuya atacak bu sayede afklar yük yapmakayacak ana sunucuda craftrisedaki mantık diyebiliriz.
Eğer yardıma ihtiyacın olursa ya da takıldığın bir konu olursa sana yardımcı olabilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl