Tanıtım Uyarı Plugini v1.1 ++Güncelleme++

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Buhari

mbuharigkz.com
Yönetici
Onaylı Satıcı
Hosting Görevlisi
Elmaslar
1.248
Discord İzni
Minecraft
xBuhari

Discord:

xBuhari

Herkese tekrardan merhaba.Dün bir eklenti paylaşmıştım uyarı diye bugünde onun 1 versiyon güncel halini paylaşıyorum.İyi okumalar :).

Olayı biliyorsunuz diye es geçiyorum bilmeyenler !BANA-TIKLA! girip okuyabilirler.Evet 1 versiyon güncellemede çok fazla bir şey yapmadım ama bence güzel oldu.Neler yaptım anlatıyorum.

1- Artık uyarı verince uyarı verilen kişiye de mesaj gidiyor. Örneğin :
72876

2- Artık ayar dosyasında belirttiğiniz kadar uyarıda oyuncunun atılmasını yasaklanmasını sağlayabiliyorsunuz.Mesela ayar dosyasında atılmayı açtınız ve atılma uyarısını 3 yaptınız eğer o oyuncu 3 kez uyarı alırsa ayar dosyasındaki atılma mesajı ile birlikte atılır.Aynı olay yasaklanma içinde geçerli.Örneğin :
72877

72878

3- Ayar dosyasını da dolayısıyla yeniledik artık atılma ve yasaklanma ayarları da var. Örneğin :

72879

Bu güncellemeye nereden ulaşabiliriz ?

Virüs Total:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

İndirme Linki:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Spigot MC:

Kaynak Kodu:

//Lütfen emek hırsızlığı yapmayınız.

Önemli bilgiler:

1- Essentials Eklentisi olmadan çalışmaz en güncel versiyonunu yüklemelisiniz.
2- Eğer ayar dosyasını bozarsanız endişelenmenize gerek yok config.yml dosyasını siliniz ve oyun içinde /uyari reload komutunu çalıştırmanız yeterli olacaktır.
3- Oyuncuların uyarıları uyarilar.yml dosyasında kaydedilir eğer bu dosyayı silerseniz oyuncuların uyarıları sıfırlanır.
4- Eğer oyunda olmayan bir kişiye uyarı vermeye çalışıyorsanız hata verebilir ama uyarıyı oyuncuya verir.Eğer bunu denediyseniz mutlaka /uyari reload komutu kullanınız çünkü oyuncu aktif olmadığı için uyarilar.yml dosyasına kaydetmeyecektir ve veri kaybına neden olabilir.
5- Ayar dosyasında Türkçe karakter kullanmanızı önermem.Kullanabilirsiniz ama harfler bozulabilir o yüzden önermiyorum zaten :).
6- Essentials'in gerekmesinin sebebi süreli yasaklamanın olmasıdır.Uyarı sayısı ayar dosyasındaki sayıya ulaşınca konsola o oyuncuyu yasaklama komutu kullandırır.O yüzden renk kodları yasaklamada çalışmaz.
7- Atılmanın ve yasaklamanın çalışması için ayar dosyasından her ikisininde atılsınmı: false yerine atılsınmı: true olmalıdır.

Bence gayet mantıklı bir Eklenti olmuş. En güzel yanı ise sunucu sahiplerinin bunu istediği şekilde dizayn edebilmesi olacağını düşünüyorum. Ayrıca Spigot forumuna da bu Eklentiyi eklemeniz gerçekten iddianızı ortaya koyduğunu gösteriyor. Bu arada Java ile uğraşmanız gerçekten gururlandırıcı geldi. Sonuç olarak son zamanlarda ülkemizde eklenti yapımı ve Java üzerinde çalışmalar hızlandı. Gerçekten çok muazzam bir eklenti yapımı olmuş.

Güzel ve başarılı bir plugin olmuş inşallah yakında bende böyle şeyler yapacağım :D

ya kicklendin ne ya saçma saçma seyler yazmayın lütfen turkce yazın.kicklendin bari ban edildin de yazın

Gayet Güzel bi Plugin Olmuş Başarılar.

ya kicklendin ne ya saçma saçma seyler yazmayın lütfen turkce yazın.kicklendin bari ban edildin de yazın
Farklı bir yorum ama onun config dosyasından editlenebildiğine değinmiş zaten arkadaş. :D Beğenmediysen değiştirebil diye.
Edit: Üstteki mesajla aynı anda yazmışız :D

Güzel bir plugin, kolay gelsin hocam

Bence gayet mantıklı bir Eklenti olmuş. En güzel yanı ise sunucu sahiplerinin bunu istediği şekilde dizayn edebilmesi olacağını düşünüyorum. Ayrıca Spigot forumuna da bu Eklentiyi eklemeniz gerçekten iddianızı ortaya koyduğunu gösteriyor. Bu arada Java ile uğraşmanız gerçekten gururlandırıcı geldi. Sonuç olarak son zamanlarda ülkemizde eklenti yapımı ve Java üzerinde çalışmalar hızlandı. Gerçekten çok muazzam bir eklenti yapımı olmuş.

Yorumunuz için teşekkürler. Elimden ne geliyorsa yapıyorum.Türk sunucularının eklentilerimi kullanmasıda bana gurur veriyor.

Güzel ve başarılı bir plugin olmuş inşallah yakında bende böyle şeyler yapacağım :D
Gayet Güzel bi Plugin Olmuş Başarılar.

Yorumlarınız için teşekkürler.

Farklı bir yorum ama onun config dosyasından editlenebildiğine değinmiş zaten arkadaş. :D Beğenmediysen değiştirebil diye.
Edit: Üstteki mesajla aynı anda yazmışız :D

Güzel bir plugin, kolay gelsin hocam
dosyasına girip editliyebilirsin.

Yorumlarınız için teşekkürler. Arkadaşların dediği gibi konumda çoğu şeyi açıkladım ayar dosyasınıda gösterdim 1 dakika bakıp öyle yorumlamanız daha iyi bir yorumlama sağlayabilirdi.Elbet ki kimse deafult yazıları sevmeyebilir o yüzden ayar dosyası yapıyorum zaten :).

Başarılı bir eklenti'ye benziyor :)

Uyarı mesajları çok uzun olmuş alt satıra indirsene

Hangi programla yazıyorsun birkaç bilgi verirsen sevinirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl