Utku Minecraft Logo (Deneme) - Utku Gürbüz

Başarılarının devamını dilerim, seninle birlikte daha iyi çalışmalara imza atıcaz :))

Siz bu stili ortaya çıkarınca bu çocuk yapamıcak mı benzerini :dusundurucu:
Kendi ağzınla sölüyorsun farkında mısın? Bu stil bize ait değil mi biz ürettik ve piyasaya kendi fikirlerimiz ile ortaya çıkardık benzeri demek taklit etmektir, Eğer piyasada bir örneği varsa yaptığımız stilin bir lafım yok ama bir örneği olmadığı için bize stil bize ait.

Kendi ağzınla sölüyorsun farkında mısın? Bu stil bize ait değil mi biz ürettik ve piyasaya kendi fikirlerimiz ile ortaya çıkardık benzeri demek taklit etmektir, Eğer piyasada bir örneği varsa yaptığımız stilin bir lafım yok ama bir örneği olmadığı için bize stil bize ait.

Tamam size ait olabilir, taklit demeyiniz. Herkes gelişmeye çalışıyor. Mesela; ilk tarayıcı Google'a ait? Ama Opera falan buna bakarak
Gelişiyor. Yani piyasada illa 1 şeyden 1 tane olmak zorunda değil. Lütfen herkesi rakip olarak görmeyin, Türklerin gelişmesi Türkiye'nin
gelişmesi demektir. Bu gençler bizim geleceğimiz.

Bu arada tasarım gerçekten güzel olmuş, ilk yapmana rağmen. Discord'dan arkadaşlık isteği attım kabul eder misin?

Tamam size ait olabilir, taklit demeyiniz. Herkes gelişmeye çalışıyor. Mesela; ilk tarayıcı Google'a ait? Ama Opera falan buna bakarak
Gelişiyor. Yani piyasada illa 1 şeyden 1 tane olmak zorunda değil. Lütfen herkesi rakip olarak görmeyin, Türklerin gelişmesi Türkiye'nin
gelişmesi demektir. Bu gençler bizim geleceğimiz.

Bu arada tasarım gerçekten güzel olmuş, ilk yapmana rağmen. Discord'dan arkadaşlık isteği attım kabul eder misin?
Yorumunuz İçin çok teşekkürler ? Kabul Ettim.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Harika, ve Mükenmel başarılı bir çalışma daha fazlasını sabırsızlıkla bekliyorum. <3
Çok teşekkür ederim ?

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl