Utku Gürbüz
Demir Cevheri Gibiyim
- Elmaslar
- 304
- Minecraft
- UtkuGurbuz
Discord:
UtkuGurbuz#0355
UtkuGurbuz#0355
Bence çoktan geldi rakip oldu :<3:
Deneme olmasına rağmen oldukça başarılı ve hoş bir tasarım olmuş. Forum tasarımcılarına yeni bir rakip mi geliyor ne? :))
UtkuGurbuz#0355
Rigler bana ait değil. Çeşitli packlerden topladım.Güzel olmuş. Başarılar dilerim.
Rigler sana mı ait ?
Beğenmenize çok sevindim :<3::))Bence çoktan geldi rakip oldu :<3:
Okadar iyi diyorsunuz :)). Çok teşekkür ederim.
Deneme olmasına rağmen oldukça başarılı ve hoş bir tasarım olmuş. Forum tasarımcılarına yeni bir rakip mi geliyor ne? :))
asrınn.abakhann#3550
UtkuGurbuz#0355
Elimden geldiğince kendimi geliştirmeye çalışıyorum tabiki :))Harika bir logo tabi @Creative Spects kadar iyi olmasada iyi :))
Tolgu#6844
Taklitler her zaman aslını yüceltirmiş değil mi ?Harika bir logo tabi @Creative Spects kadar iyi olmasada iyi :))
Eğer taklit ise yüceltir özgün ise yücelir :))Taklitler her zaman aslını yüceltirmiş değil mi ?
UtkuGurbuz#0355
<3Eğer taklit ise yüceltir özgün ise yücelir :))
asrınn.abakhann#3550
bu arada Discord'dan arkadaşlığımı isteği kabul ederseniz birşey konuşacağım.
Tolgu#6844
Unutma ki bu stili biz ortaya çıkardık yurt dışında veya türkiyede bir örneği yok :melek:Eğer taklit ise yüceltir özgün ise yücelir :))
Siz bu stili ortaya çıkarınca bu çocuk yapamıcak mı benzerini :dusundurucu:Unutma ki bu stili biz ortaya çıkardık yurt dışında veya türkiyede bir örneği yok :melek:
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!