Uniocraftın mapleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yani ne var anlamadım

Tüm hakları saklıdır ne demek sence ?

Sen ilk önce tehtit etmeyi bırakıp , Türkçenin düzgün kullanımını ögrenmeni öneririm ...!

Hayır tabikide :) uniocraftı tehtit eden şahısı .

Yani ne var anlamadım

banamı dedın ben unıocraftın tehtıdmı edıyorum sadece paylaşsam sorun cıkarmı dedim

Her şeyden önce onların emeğini paylaşman daha da kötüdür. Senin başına bu olay geldi diye paylaşamazsın. Paylaşsan da forum yönetimi o konuyu siler ve yasaklanma ihtimalin var.

'Tüm Hakları Saklıdır' ibaresinin bulunduğu şey, yapana ait olduğu için üzerinde hiç bir değişiklik yapamayacağınız, onu satamayacağınız veya kullanamayacağınız anlamına gelir. İster resmi, ister gayri-resmi olsun bunları yapma hakkınız yoktur.

Sonuç olarak haritaları paylaşamazsın...

tamam zaten anladım yasak olduğunu paylaşmayacağım ama adamın dediğine bakarmısnız tehdit ediyorsun diyor ben adamı tehdıtmı edıyorum ayıp ama

Konu Gereksiz Soru Çok Uklaca Ve Kafanin Dikine Gidiyorsun. ACraft Olsun BCraft Olsun Telif Hakkı Olsun Veya Olmasin Bir Sunucn Verilerni Paylaşmak İyi Değildir!

Arkadaşlar şunuda soruyorum uniocrafta destek açtım anlattığım gibi bizim için sıkıntı yok diyor sunucunun mapını çalmak kolay ve çalanın kim olsuğuda belli değil o yüzden ceza uygulamamız yok diyor

Paylaşıyımmı size soruyorum

Arkadaşlar şunuda soruyorum uniocrafta destek açtım anlattığım gibi bizim için sıkıntı yok diyor sunucunun mapını çalmak kolay ve çalanın kim olsuğuda belli değil o yüzden ceza uygulamamız yok diyor

Paylaşıyımmı size soruyorum
Hocam Prim Kasiyorsunuz Ve Yalan Atiyorsunuz. SS Alip Cevabiyla Beraber Atarmisiniz ? Şuan Çok Komiğime Gelmeye Başladi.[DOUBLEPOST=1503179207,1503179131][/DOUBLEPOST]Yazık...

Forumumuz da başka sunuculardan alınan ve çalıntı olan haritaları paylaşmak hem yasak hemde etik değildir. Harita sahiplerinin böyle durumlarda haklarını arama söz konusu olabilir ve bu size de sıçrayabilir. Uzun lafın kısası böyle şeyleri paylaşmanızı MC-TR olarak desteklemiyoruz.

Iyi forumlar,

SydeFQ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl