Sol Reklam

Uniocraftın mapleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

LeblaysCraf-t

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
6
Puanlar
0
Uniocraftın maplerini bilinmeyen bir skyp adresinden bana dosya olarak gönderildi
Onları sizlerle paylaşsam sıkıntı çıkarmı

Öyle sunucular bilidnik sunucular olduğu için world downloader kullanmazlar, Yani çalan kişiye "Sunucusunda" kullanırsa bilen kişiler forumda genelde ezerler o yüzden o mapları sil gitsin hiç uğraşma.

Farklı bir sunucunun mapini kullanmak tehlikeli olabilir, nasıl olsa da nereden geldiğini bilmiyorsun. Başına dert açılmadan bence de onu sil.

Başıma neden bela gelsinki benmi çaldım ben şimdi bunu burada paylaşacağım başka arkadaşların fikri varmı bekliyorum

Yani dostum bu olayı şöyle düşün, bir sunucun var ve o sunucunun map'ını başkası forumda paylaşıyor. Ne düşünürdünüz lütfen biraz konulara yanlış yoldan bakın asıl doğruyu zaten bulucaksınız.

Ben paylaşacağım çünki benim başımada o olay geldi herkes yaşasın bu acı duyguyu

Ben paylaşacağım çünki benim başımada o olay geldi herkes yaşasın bu acı duyguyu
Telif hakları varsa idari para cezası yersin bence iyi düşün öyle karar ver
tef hakkı derken öyle r telif hakkı var ise nereden bakabilirim

tef hakkı derken öyle r telif hakkı var ise nereden bakabilirim
Buna bakamazsın mapa ait yapimda ait bir resim var ise bu direk telif yani idari para cezası demek oluyor yani telif oldugu yerde ayagını kaydırırlar diyim adam dava acar gerekli işlemleri başlatırsa vay haline bence sil derim.

Yani dostum bu olayı şöyle düşün, bir sunucun var ve o sunucunun map'ını başkası forumda paylaşıyor. Ne düşünürdünüz lütfen biraz konulara yanlış yoldan bakın asıl doğruyu zaten bulucaksınız.
Hadi onuda geçtim telif hakları varsa paçayı kurtaramazsın

Telif hakkı olup olmadığına nasıl bakarım

Artık orasını sen düşün

Resmin en altına bak
Screenshot_20170819-155942.png

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı