Çözüldü UltimateClaims Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mehmetefe123

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
5
Minecraft
Mehmetefe10

Discord:

Mehemthefe#1012

Sunucuya restart attığımda claim gücü chasti kayboluyor yardım lazım

yani sunucuyu yeniden başlatınca chest siliniyormu oradan?

e
yani sunucuyu yeniden başlatınca chest siliniyormu oradan?
evet stop yapıyorum kapatıyorum sunucuyu tekrar açıyorum chast yok tekrar chast atıyorum ama oyuncular açısından içindeki stoklu enerji vb herşey gitmesi fena kötü olur

e

evet stop yapıyorum kapatıyorum sunucuyu tekrar açıyorum chast yok tekrar chast atıyorum ama oyuncular açısından içindeki stoklu enerji vb herşey gitmesi fena kötü olur
önerim: bir sorun olunca hemen konu açmayın bi araştırın böyle bi sorunlan ilk defa karşılaşıyorum önerim ultimateclaims (songoda) discorduna gitmeni oraya sormanı öneriyorum

önerim: bir sorun olunca hemen konu açmayın bi araştırın böyle bi sorunlan ilk defa karşılaşıyorum önerim ultimateclaims (songoda) discorduna gitmeni oraya sormanı öneriyorum
demekki destek alamadım ki burdan yazıyorum birazdık düşünceli olalım lütfen

Öncelikle eklentiyi kullanmamanı tavsiye ederim. Çok fazla hatası bulunmakta. Chest tamamen mi yok oluyor yoksa sadece özelliği mi kayboluyor? Bir de log dosyanızı atabilir misiniz?

Öncelikle eklentiyi kullanmamanı tavsiye ederim. Çok fazla hatası bulunmakta. Chest tamamen mi yok oluyor yoksa sadece özelliği mi kayboluyor? Bir de log dosyanızı atabilir misiniz?
Tamamen kayboluyor öneriniz olan bi süreli claim eklentisi varmı aynı şekilde claim taşı gibi birşeyi olan log kısmını şu anda atamıyorum telefondayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl