Mehmetefe123
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 5
- Minecraft
- Mehmetefe10
Discord:
Mehemthefe#1012
Mehemthefe#1012
Mehemthefe#1012
evet stop yapıyorum kapatıyorum sunucuyu tekrar açıyorum chast yok tekrar chast atıyorum ama oyuncular açısından içindeki stoklu enerji vb herşey gitmesi fena kötü oluryani sunucuyu yeniden başlatınca chest siliniyormu oradan?
önerim: bir sorun olunca hemen konu açmayın bi araştırın böyle bi sorunlan ilk defa karşılaşıyorum önerim ultimateclaims (songoda) discorduna gitmeni oraya sormanı öneriyorume
evet stop yapıyorum kapatıyorum sunucuyu tekrar açıyorum chast yok tekrar chast atıyorum ama oyuncular açısından içindeki stoklu enerji vb herşey gitmesi fena kötü olur
Mehemthefe#1012
demekki destek alamadım ki burdan yazıyorum birazdık düşünceli olalım lütfenönerim: bir sorun olunca hemen konu açmayın bi araştırın böyle bi sorunlan ilk defa karşılaşıyorum önerim ultimateclaims (songoda) discorduna gitmeni oraya sormanı öneriyorum
Mehemthefe#1012
Tamamen kayboluyor öneriniz olan bi süreli claim eklentisi varmı aynı şekilde claim taşı gibi birşeyi olan log kısmını şu anda atamıyorum telefondayımÖncelikle eklentiyi kullanmamanı tavsiye ederim. Çok fazla hatası bulunmakta. Chest tamamen mi yok oluyor yoksa sadece özelliği mi kayboluyor? Bir de log dosyanızı atabilir misiniz?
Eşya ile süre artırılmasa da.Tamamen kayboluyor öneriniz olan bi süreli claim eklentisi varmı aynı şekilde claim taşı gibi birşeyi olan log kısmını şu anda atamıyorum telefondayım
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!