Bulundu UltimateClaims / Sethome

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Öndo23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.692
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Öndo23

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
4
Minecraft
pHiso

Discord:

Yok

Merhabalar, benim bir survival sunucum var ve farklılık katması açısından claim plugini olarak "UltimeClaims" kullanıyorum ancak şöyle bir sıkıntısı var ki, claime yabancı oyuncular dahi claime sethome çekebiliyor, skript/plugin bağlantısı yaparak bunu kapatma şansımız var mı?

pluginin apisini importlayarak şöyle birşey yapabilirsin sanırım, ama bir java ve skripti iyi bilen developer gerekir.

on command "/sethome":
if player's chunk is UltimateClaims()blablabla
cancel event
send blablabla

böyle birşey yapılabilir. Ama dediğim gibi developer gerekir veya forumdan biri yapabilir müsaitse

pluginin apisini importlayarak şöyle birşey yapabilirsin sanırım, ama bir java ve skripti iyi bilen developer gerekir.

on command "/sethome":
if player's chunk is UltimateClaims()blablabla
cancel event
send blablabla

böyle birşey yapılabilir. Ama dediğim gibi developer gerekir veya forumdan biri yapabilir müsaitse
Evet aklıma bu tarz birşey geldi, daha önce griefpreventionda satış çubuğu olayında yapmıştı birisi, yapabilecek birisini bulmam gerek

Evet aklıma bu tarz birşey geldi, daha önce griefpreventionda satış çubuğu olayında yapmıştı birisi, yapabilecek birisini bulmam gerek
MuhammedMatrix diye bir eleman bana yapmıştı fakat ürünü yarım yamalak teslim etti ve hala yapması gereken şeyler var ve yapmıyor. İstiyorsan ona yaptırabilirsin veya Medusa ekibindeki BingulHan java ile ilgileniyor o da eklenti tarzında yapabilir

MuhammedMatrix diye bir eleman bana yapmıştı fakat ürünü yarım yamalak teslim etti ve hala yapması gereken şeyler var ve yapmıyor. İstiyorsan ona yaptırabilirsin veya Medusa ekibindeki BingulHan java ile ilgileniyor o da eklenti tarzında yapabilir
Teşekkür ederim, bekleyelim biraz belki dönen biri olur olmadı onlarla konuşurum

Ekli dosyalar

Claim çekilen dünyada sethome komutunu engelleyin . /rg flag __global__ Blocked-Cmds deny
bunu deneyin claim alanlar sadece kendi claim içerisinde çekebileceklerdir büyük ihtimal geri kalanları alanları dışında çekemez
Denedim, ve claimli alandada sethome atılmıyor, ben mi yanlış yaptım

Merhabalar, benim bir survival sunucum var ve farklılık katması açısından claim plugini olarak "UltimeClaims" kullanıyorum ancak şöyle bir sıkıntısı var ki, claime yabancı oyuncular dahi claime sethome çekebiliyor, skript/plugin bağlantısı yaparak bunu kapatma şansımız var mı?
Basit skript veya plugin ile yapılır.

Merhabalar bunu deneyebilir misiniz skript-reflect gereklidir

Kod:
import:
    com.songoda.ultimateclaims.UltimateClaims
    org.bukkit.entity.Player

on command:
    if command starts with "sethome":
        #player is not op
        set {_chunk} to chunk of location of block at player
        set {_claim} to UltimateClaims.INSTANCE.getClaimManager()
        if {_claim}.hasClaim({_chunk}) is true:
            if player.getUniqueId() is equal to {_claim}.getClaim({_chunk}).getOwner().getUniqueId():
                stop
            cancel event
            send "Üzgünüm bu komutu burada kullanamazsın"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl